/Bucuresti/Sala de fitness

Gedoteam

Drumul Timonierului 26, București 061173, România

Gedoteam
Sala de fitness
4.5
229 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2JG+FH București, România
+40 733 097 819
gedoteam.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–23
Marți: 7–23
Mirecuri: 7–23
Joi: 7–23
Vineri: 7–23
Sâmbătă: 7–18
Duminică: 9–18
Scrie o recenzie
Teodor Ciotanga
Teodor Ciotanga2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit de această sală, căt și de staff-ul acesteia, care este foarte primitor si competent. Sala îți pune la dispoziție toate aparatele și greutățile de care ai nevoie pentru a-ți desfășura orice antrenament, indiferent de grupa dorită, în condiții optime.
Marius Toader
Marius Toader2 ani în urmă
Overall, cea mai buna sala de fitness din zona, mentionez ca am mai fost la vreo patru din ele de-a lungul timpului. Preturi decente, curat, aparate multe si desi nu mai sunt de mult in garantie, sunt de calitate.
Pentru cei care vor sa lucreze cu un antrenor bun (la un pret rezonabil), au de unde alege... Eu il recomand cu drag pe Cristian.
Elena Vasile
Elena Vasile2 ani în urmă
Multe produse ambalate:orez,zahar,bomboane si altele.
Laura Ionita
Laura Ionita5 ani în urmă
Antrenori profesionisti, cu experienta. Te ajuta cu drag atunci cand ai nevoie. Eu personal merg doar la orele de Kickboxing si Jujitsu tinute de antrenorul Jordan Constantin (Bombers Fighting Center) . Va recomand sa mergeti macar o data, va veti simti extraordinar si veti vedea ca deciziile si actiunile din viata de zi cu zi nu vor mai fi impulsive! 3 cuvinte pentru Jordan: forta, fluiditate si control!
Lorena Ioana Cornea
Lorena Ioana Cornea2 ani în urmă
Am oferit doua stelute doar pentru amabilitatea personalului, atmosfera si pentru pretul rezonabil.
Totusi, nu sunt suficiente cat sa mai revin.
Poate unii considera ca urmatoarele lucruri sunt in regula, dar nu mi se pare normal sa:
- fie amplasata la un etaj superior dintr-o cladire care pare abandonata
- nu mi se ceara certificatul verde in vremurile pe care le traim
- tuseasca lumea fara sa puna mana la gura macar
- existe afise prin sala cu "va rugam sa dezinfectati aparatele dupa utilizare", dar sa nu fie dezinfectant pus la dispozitie
- ai o aparatura invechita despre care si antrenorii au cunostinta
- nu se aranjeze ganterele/greutatile, sa stii si tu de unde sa le iei
- ai vestiare si dusuri UNISEX
Florin Dorobantu
Florin Dorobantu2 ani în urmă
Din 2013 vin in aceasta sala. Ma regasesc aici alaturi de mica familie de prieteni si chiar daca incerc sa mai diversific activitatea si la alte sali,tot aici revin aproape zilnic. Aparatura multipla, cel mai mult imi place cea pe incarcare manuala unde pot sa pun greutati cat duce corpul meu de "tanar" -50 ani! Gantere mari de 60kg. Intr-un cuvant sala ma multumeste. Le urez succes antrenorilor si administratorului.
Mariana Foae
Mariana Foae2 ani în urmă
In functie de timp si locatie trec pe la ambele complexe ale Gedo. Si Bucuresti si Bolintin Vale. Ma bucur ca reușesc sa gasesc si aparatura diversificată pentru nevoile mele, nu prea interacționez cu antrenorii,chiar daca si-au oferit ajutorului de fiecare data! Ma mai enervez pe ceilalti participanți din sala ca "uita" sa folosească prosop si nu folosesc dezinfectanti, care sunt la indemana apropo! Dar am observat ca administrația resprezentata prin dna Geta e multmai vigilenta in ultima perioada,avand in vedere restrictiile in vigoare,ceea ce ma determina sa merg cu încredere la ambele locatii. Respect administratorului!
Suzan Yasin
Suzan Yasin2 ani în urmă
Vestiar spațios, sala aerisita.orar prietenos cu cei ce au școala sau job. Ma bucur ca tot timpul exista cineva ce îți poate da indicații chiar dacă nu ai abonament cu “personal trainer”. Dacă nu este un instructor atent se găsește mereu un client mai vechi sa îți atragă atenția ca lucrezi greșit. Atmosfera familială.
Locații recomandate