/Bucuresti/Sala de fitness

Sala de fitness în Bucuresti

Pentru exerciții de întărire musculară, pentru dezvoltarea supleței, pentru a te menține în formă, pentru a trata o durere de spate, pentru a lucra anduranța cardiovasculară... motivele pentru care ar trebui să te apuci de sport și să mergi la o sală de fitness sunt variate.

Vei avea aici un antrenor la dispoziția ta care te va asculta și care va pune la cale un program personalizat și care te va însoți de-a lungul antrenamentului pentru a -ți da toate șansele pentru a-ți atinge obiectivele.

Dar, la o sală de fitness, vei dispune în același timp și de un material de calitate care îți va permite să faci orice tip de antrenament.

O sală de fitness înseamnă în același timp și cea mai frumoasă ambianță care te va motiva să depui toate eforturile necesare. Cursurile de fitness în grup, de zumba, de kangoo jumps sau alte discipline originale sunt cea mai bună dovadă pentru asta!

București este capitala României. Este cel mai important centru industrial și comercial al României.

București este situat în partea de sud-est a țării, între Ploiești la nord și Giurgiu în partea de sud. Este situat în Câmpia Vlăsiei, câmpie care face parte din Câmpia Română. București are o suprafață totală de 228 de kilometri pătrați. Cu alte cuvinte, ocupă aproximativ 0,08 din întreg teritoriul țării.

București este situat pe malurile râului Dâmbovița, care se varsă în Argeș, un afluent al Dunării.

Clima este una temperat continentală. Iernile în București sunt blânde, cu zăpezi puține și temperaturi relativ ridicate.