/Bucuresti/Sala de fitness

Maxim Gym

Intrarea Scorușului 2, București 041506, România

Maxim Gym
Sala de fitness
4.2
278 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94VC+64 București, România
+40 21 634 1145
max-fitness.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 5–22
Marți: 5–22
Mirecuri: 5–22
Joi: 5–22
Vineri: 5–22
Sâmbătă: 5–22
Duminică: 5–22
Scrie o recenzie
Xk3 9d
Xk3 9d2 ani în urmă
O sala foarte ok, zona f buna si aparate bune cu exceptia benzilor. Am vazut ca unele nu functioneaza sau scartaie.De preferat ar fi sa functioneze toate, mai ales cand se aglomereaza.
In zona vestiarelor de fiecare data cand trec ma intampina un miros urat si acela nu este de transporatie.Posibil sa vina din zona bailor.Daca s-ar spala mai des si s-ar folosi odorizante ar fi foarte ok.
In rest pretentii mari nu sunt, mai ales ca pretul este unul foarte bun
Sper sa se tina cont si de parerea mea si poate in viitor se va imbunatatii ceva.
Alyx sh*t
Alyx sh*t2 ani în urmă
Ok sala, dau 3 stele din cauza fetelor de la Recepție care se vede din prima discuție ca sunt niște arogante cu figuri pe burta goală. Ar fi bine sa discutați cu ele sau chiar sa mai faceti o schimbare pt ca vad ca multe recenzii mici de aici ar avea cauza principala aceste fetișcane
Dau la pariu cu patronul la orice ora ca dacă baga baieti la Recepție nu va mai primi nici o reclamație.
Cristina Velicea
Cristina Velicea2 ani în urmă
Suprafata e ok (sala dispusa pe 3 etaje), cuprinde o serie de zone destinate pt aerobic, cardio, forta si picioare. Preturile abonamentelor sunt sub media pietei. Ca si puncte minus as spune ca aparatele sunt cam vechi si nu sunt gantere mai mici, nu am gasit pe nicaieri saci sau curele pentru glezne iar ganterele si accesoriile aproape niciodata nu sunt asezate la locul lor (aici e un minus mai mult pentru oamenii care folosesc sala, decat sala in sine). Pozitionarea salii e foarte buna iar programul ma incanta foarte mult (au program incepand cu ora 6 dimineata).
Diana-Filofteia Stanciu
Diana-Filofteia Stanciu2 ani în urmă
Sala este deschisă 24/7. Are 3 etaje și fiecare nivel e dedicat unui tip de sport. Ex etajul 2 este strict cardio și etajul 3 este pt cursuri ex: aerobic. Staff-ul e foarte prietenos și deschis. Prețurile sunt excelente, e o sală de fitness cu dotări super performante și nu cer sume fabuloase, precum alte săli
Vlad Goanta
Vlad Goanta2 ani în urmă
Are cam tot ce vrei pentru o sala basic de cartier. Adica pentru orice om care vrea sa lucreze intr-un loc okay si care are suficiente toalete sala asta e chiar foarte buna.
ISmoke Aer
ISmoke Aer2 ani în urmă
Decat sa va duceti aici mai bine faceti sport in zonele amenajate din parc. Aparate care nu functioneaza, nesimtire si aroganta la receptie..nesimtire si aroganta la patron..faptul ca e ieftin nu inseamna ca e si bun. Regret ca am platit un abonament aici, cand am vazut aparatele nu stiam cum sa fug mai repede. Sincer am preferat sa dau mai multi bani la World Class de langa decat sa vin in "bodega" asta..pentru ca asta e termenul ce caracterizeaza aceasta sala..BODEGA si nesimtire.....
Un raspuns si pentru persoana care a raspuns...Gogule am zis sa nu iti faci reclamatie pentru ca a fost o oportunitate sa imi recuperez banii pt abonament.
Si ca sa zic si de ce am fost interzis..pentru ca am fost mintit cand am facut abonamentul (care continea 6 invitatii ),iar la a doua vizita cand am infrebat cand pot beneficia de invitatii, pustoaica aroganta de la receptie a inceput sa faca scandal ca nu exista asemenea oferta..in fine, am zis ca o sa fac reclamatie la anpc..cand am iesit din sala, evident dupa ce tot am cautat aparate functionale..cica am fost interzis...Sper sa se incarce imaginea unde se vede si oferta cu invitatiile..Apropo gogule, am o prietena psihiatru, poate iti prescrie niste pastile..pentru ca din cate am vazut tu ai probleme mintale..Faptul ca ai o oferta, trebuie sa o si respecti.
Invata sa iti respecti clientii..si poate iti faci si tu un abonament la sala ta pentru ca am vazut ca ai nevoie
Madalin Gherghe
Madalin Gherghe2 ani în urmă
O sala buna, cu multe aparate distribuite pe etaje in functie de grupele musculare lucrate
Dan Boicu
Dan Boicu2 ani în urmă
Foarte aglomerat după ora 18, spațiu mic de vestiare
Locații recomandate