/Bucuresti/Sala de fitness

Ellements Fitness

Drumul Taberei 44, București 061392, România

Ellements Fitness
Sala de fitness
4.6
83 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2FP+75 București, România
+40 787 897 116
ellementsfitness.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Magda Marcu
Magda Marcu2 ani în urmă
Un loc cu oameni minunati! Cu ajutorul lor sigur voi ajunge in cea mai buna forma!!
Mariana Gavrila
Mariana Gavrila4 ani în urmă
Recomand cu mult drag un loc ideal pentru femei: instructori profesionişti, empatici, simpatici, atmosferă caldă, prietenoasă, curăţenie exemplară în săli şi vestiare, clase diverse pentru toate gusturile şi orice condiţie fizică, adică Ellements Fitness.
Andreea H
Andreea H4 ani în urmă
Este genial la Ellements!
- antrenori pregatiti si inteligenti, care te provoaca si sunt atenti la calitatea antrenamentelor si la evolutia cursantelor;
- atmosfera frumoasa, oameni foarte placuti si educati;
. curatenie, organizare foarte buna, clase variate, incinta primitoare.

Se cunoaste ca totul e construit cu grija pentru oameni, cu eforturi pentru mentinerea calitatii si cu pasiune. Te distrezi, iti depasesti limitele, inveti, te bucuri si de-abia astepti sa revii.
Andreea Munteanu
Andreea Munteanu4 ani în urmă
Una dintre cele mai bune sali (am vizitat f multe avand FitPass in trecut si 7card in prezent. Foarte curata, poate cea mai curata sala, ingrijita, aspect modern, antrenorii sunt profesionisti si toata lumea (inclusiv celelalte cliente) te face sa te simti printre prieteni. Au clase diverse, sala doar pt persoane de gen feminin. Recomand cu caldura!
Natalia Popescu
Natalia Popescu4 ani în urmă
Dacă ești în căutare de o sală de sport unde să îți etalezi fițele și să agăți un antrenor musculos nu e locul potrivit pentru tine, iar dacă dorești o sală de sport cu profesioniști care au grijă de sănătatea ta fizică și spirituală e cel mai potrivit loc. O echipă de oameni minunați care în timp îți devin familie. O sală bine dotată cu echipament sportiv, saună, loc de joacă pentru copiii mămicilor care vor să facă mișcare, ore pentru toate gusturile. O recomand din tot sufletul.
Mihaela Florea
Mihaela Florea4 ani în urmă
Un loc excelent pentru miscare si sport. Antrenori foarte buni, spatiu foarte curat si primitor, clase variate. Inclusiv loc de joaca pentru copii. :)
Irina Prescurea
Irina Prescurea5 ani în urmă
O sală de sport curată, personalul bine pregătit și foarte amabil. Toate aparatele de fitness funcționează, toaletele sunt curate, la fel și vestiarele. Orele de aerobic (cele de grup) sunt plăcute, cu un orar flexibil (sunt atât dimineața, cât și seara). Recomand aceasta locație.
Flavia Flavia
Flavia Flavia5 ani în urmă
O altfel de sala doar pentru femei 😁 locul este foarte curat, personalul prietenos, iar antrenorii tr "muncesc" cu zambetul pe fata. Recomand cu drag!
Locații recomandate