/Bucuresti/Sala de fitness

Sala de fitness Dinamo

Șoseaua Ștefan cel Mare 7, București, România

Sala de fitness Dinamo
Sala de fitness
3.8
74 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F433+7Q București, România
+40 745 176 299
csdinamo.eu
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–18
Scrie o recenzie
Szabo Beata Csilla
Szabo Beata Csilla4 ani în urmă
Nu recomand! Condiții foarte rele, aparate puține, vechi și neîntreținute, vestiar mic și murdar, etc. Despre personal: sta un tip arogant și lipsit de chef de viață pe telefon, care abia știe saluta. Odată am avut o problemă cu unul dintre aparate, se mișca foarte tare. L-am chemat să mă ajute, la care el: ”și eu ce să ii fac?”. Până la urmă am rezolvat singură: am ridicat aparatul și am pus niște discuri sub el. No comment.
Primește 2 stele pentru că se deschide la ora 7 dimineața.
Andreea Corina
Andreea Corina4 ani în urmă
Am acceptat conditiile de la aceasta sala fiind cea mai aproape de casa, insa s'a intrecut un pic limita. Pentru mine cel mai urat lucru a fost cand un frumusel de la receptie mi'a zis pe un ton arogant "Vezi ca inchid la 5", cand programul era pana la 6. Deci practic am fost data afara dupa 30 min de antrenament si nu numai eu...mai erau alte persoane in sala. Lipsa de profesionalism.
Conducerea ar trebui sa ia atitudine daca vrea sa mai aiba ceva clienti la sala deoarece mai sunt persoane care ia sportul in serios si isi dedica o ora pe zi pentru antrenament.
Robert Țurlea (Lex)
Robert Țurlea (Lex)4 ani în urmă
Sala e spațioasă, are vestiare decente, aer condiționat, baia e așa și așa- uneori miroase urât. Îi lipsesc numeroase aparate importante gen multifuncțional Scott, presa pentru picioare șamd, are aparate puține, iar daca este aglomerat este haos, dar la banii ăștia nu poți cere mai multe.
Rebeca Antonia Mosoni
Rebeca Antonia Mosoni5 ani în urmă
E o bataie de joc sala asta, a decazut Dinamo in unltimul hal! Sala Dinamo e in paragina! Nu recomand absolut nimanui sa se duca! Eu fac sala aici de un an si ceva si de cateva luni incoace nu exista sapun si hartie igienica la toalete. Ne-am dus sa cerem si ni s-a zis ca nu mai primesc fonduri. Noi ca si clienti trebuia sa venim cate unul cate altul cu o rola de hartie igienica si sapun. In sala nu se face curat (de cateva luni nici femeie de serviciu nu mai au, daca nu au bani de hartie ce pretentii sa avem de femeie de serviciu), saltelutele de fitness put ingrozitor a transpiratie, sunt rupte, gaurite de vai sfintii lor. De cand a venit caldura e groaznic, la 8:30-9:00 dimineata sunt 29-30 de grade in sala si un aer umed si apasator, toti suntem lesinati de caldura si vezi cum oamenii abia se mai tin in picioare de la caldura. Am fost sa ii rugam sa dea drumul la aerul conditionat si raspuns: "nu putem da drumul, de la conducere ni s-a zis ca nu sunt fonduri si nu putem da drumul"!
Diaconu Cristian
Diaconu Cristian5 ani în urmă
Mizerie, delasare, conditii improprii depunerii efortului fizic sustinut (28 grade minim in orice moment al zilei de cand a venit caldura), nesimtire si nepasare din partea antrenorilor fata de clientii care nu isi iau sedinte cu ei. Mare pacat, intrucat clientii sunt, in marea majoritate, persoane cu bun simt si la locul lor, atmosfera fiind placuta din acest punct de vedere.
Alin Constantin Sandu
Alin Constantin Sandu5 ani în urmă
Sala de fitness - strictul necesar in sala. Ai tot ce este necesar pentru un antrenament complet. Antrenorii sunt foarte buni.

Minusuri- curatenia din vestiare, nu este sapun la baie, dulapurile din vestiare sunt foarte invechite.. la vestiare nu exista aerisire..
Dark Rose
Dark Rose5 ani în urmă
Vestiare f mici. Aparatura tehnogym bunicica, dar nu de ultima generatie. Sauna functioneaza doar la cerere si deseori defecta
Florian Magellan
Florian Magellan2 ani în urmă
Sala este spatioasa ,tavanul înalt face ca praful să urce in sus ,(mare avantaj față de cele cu înălțimea unui apartament) este suficientă nevoilor de întreținere au benzi au eliptice lipsește aparatul pt cvadricepsi si cel pentru tractiuni, curățenia se face cam de mântuială in rest toate bune. Nu e aglomerată, nu vin toți gherțoii tatuați.
Raport foarte bun, preț/locația 100 de lei zilnic de dimineață până la ora 15 00
150lei full-day.
Locații recomandate