/Bucuresti/Sala de fitness

XBody Titan

Bloc D1, Bulevardul Nicolae Grigorescu 43, București 030443, România

XBody Titan
Sala de fitness
5
62 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C598+M6 București, România
+40 790 537 953
xbody-titan.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriel Alexoae
Gabriel Alexoae2 ani în urmă
ANTRENOR IONUT
Programare făcută, confirmată și respectată de mine. Un singur post ocupat de o altă persoană. Nu am auzit macar un simplu "va cer scuze" . Am plecat iar la revenire am solicitat respectuos o promisiune de respectare pe viitor a orelor programate . Mi sa raspuns pe un ton iritat ca in nici un caz nu mi se poate garanta ora stabilita.
FFEDBACK
Imediat dupa postare am fost sunat de Stefan care si a cerut scuze in numele colegului. Am reprogramat si am inceput antrenamentele cu Stefan. Dupa cum am promis- dupa 3 sedinte de foarte buna calitate , respectate la minut ca si programare am revenit si am schimbat calificativul .
Stefan- super antrenor, bun simt, educat . Va recomand tuturor sa va programati la el .
Ștefania Bracău
Ștefania Bracău2 ani în urmă
Încă de la prima ședință am simțit schimbarea. O stare de bine incredibila m-a cuprins imediat după antrenament. Spațiul e unul aerisit, modern și ușor accesibil. Ședințele sunt personalizate, antrenamentele combină electrostimularea cu exerciții fizice ușoare, așa că sunt perfecte și pentru cei mai sedentari ( așa ca mine). Instructorul pe toată durata celor 20 de minute, îți explică ce urmează ajustând aparatul să dea impulsuri mai puternice sau mai slabe în funcție de rezistența fiecăruia, pe fiecare grupă de mușchi.
Experiența unui astfel de antrenament, n-ar trebui să-l rateze nimeni.
Recomand Xbody Titan pentru profesionalismul de care dă dovadă în încercarea de a satisface nevoile fiecăruia dintre noi, atingându-ne prin ei obiectivele.
Dinu Florica
Dinu Florica2 ani în urmă
Aici am avut plăcerea să descopăr antrenori cu peste 6 ani experiență în Xbody și care sunt într-o continuă specializare în acest domeniu. Recomand cu drag Ștefan, Andrei, Ionuț
Alexandra S
Alexandra S2 ani în urmă
Ambii antrenori sunt profesionisti, dar in acelasi timp atmosfera din timpul sedintelor este destinsa. Foarte organizati, trimit mesaj de confirmare a sedintei. Ofera si echipament astfel ca este foarte la indemana sa mergi la antrenamente.
Oana Craciun
Oana Craciun2 ani în urmă
După o experiență total neplăcută la altă sală cu nume pe piața XBody, am ajuns aici. Am doar cuvinte de lauda atât pentru Stefan, cât și pentru Andrei. Își dau interesul să îți atingi obiectivele in cel mai scurt timp :)
Cristina Ganga
Cristina Ganga2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită! Serviciile sunt foarte calitative.Stefan si Andrei sunt niste antrenori foarte amabili si cu multa experienta.
Ana Cristinescu
Ana Cristinescu2 ani în urmă
Luni după-amiaza am fost la antrenament și marți dimineața deja aveam un minus de 700 de grame pe cântar. Recomand!
Cu Xbody și puțină grijă la alimentație se obțin rezultate foarte rapid.
Mulțumesc antrenorilor care ma ajută să îmi ating obiectivul de minim -1kg/săptămână!
Antrenament intens ca 2 ore de sală.
Am lucrat toate grupele musculare și corpul deja începe sa arate mai bine.
Sorina alexandra
Sorina alexandra2 ani în urmă
Excelent! Antrenori dedicati, abordare profesionista si servicii de calitate, incepand de la organizare pana la modul de lucru efectiv. Am un tonus muscular mult mai bun de cand am inceput abonamentul si vin cu placere la fiecare sedinta. Recomand cu incredere!
Locații recomandate