/Bucuresti/Sala de fitness

World Class Titan

Bulevardul 1 Decembrie 1918 33A, București 032455, România

World Class Titan
Sala de fitness
3.9
230 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C5CG+9V București, România
+40 31 105 0911
worldclass.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–23
Marți: 6–23
Mirecuri: 6–23
Joi: 6–23
Vineri: 6–23
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–21
Scrie o recenzie
M1 an în urmă
Cele mai nesimtit personal. Manager de RAHAT
SS
SS2 ani în urmă
Personalul de la receptie miserupist si paralel, pe deasupra persoanele de la curatenie sterg aparatele si benzile de alergat de praf in timp ce se antreneaza clientii - eu nu ma simt comfortabil sa fiu pe banda si omul de la curatenie sa isi faca de lucru pe la picioarele mele - desi poate ca as intelege oarecum daca ar fi dimineata pe la 7-8 ca e inceput de program dar dupa-amiaza? Remediati problemaaa!
Van Smart
Van Smart2 ani în urmă
Pana acum sunt multumit de servicii. Personalul s-a comportat OK, dar nici sa nu va treaca prin cap sa-i discriminati pe cei nevaccinati in favoarea celor vaccinati, ca am vazut ce a zis presedintele la TV. In ziua cand faceti asta nu va mai calc pragul nici eu, nici sotia, nici fratele meu...adica aproximativ 7500 lei si imi voi recupera si banii pe care ii am de luat pe lunile ramase. :)
Florina Ungureanu
Florina Ungureanu5 ani în urmă
Sală de cartier cu pretenții de top. La orele de vârf (de la 5 până la 8) e plin ochi și trebuie să stai la coadă. Nu sunt destule discuri mai ales greutăți mici (2.5 sau 5kg); multe dintre ele sunt rupte sau nu încap pe bara. Nu sunt destule saltele iar dacă vii la sală în timpul clasei de TRX, nu mai găsești nici una. Podeaua e sub orice critică. S-a desprins și te poți împiedica. Antrenorii sunt f nepăsători la nevoile celorlalți membri, ocupă mult spațiu și resurse și-si lasă sticla de apă, telefonul, cheile pe unde apucă. Singurul lucru care s-a îmbunătățit cât de cât e muzica. În rest, prețul e f mare. Singurul motiv pentru care vin la sală este distanța față de casă.
Mike Demis
Mike Demis2 ani în urmă
Sub orice critica. Sauna si jacuzzi-ul sunt inchise de peste 2 ani. Cand am intrebat la receptie mi s-a raspuns ca urmeaza sa fie renovate nu se stie cand. Asta dupa ce aproape 3 ani au fost inchise...Aparatele uzate nu sunt reparate. Piscina este infecta. Dusurile necesita reparatii capitale iar curatenia lasa mult de dorit. Orientati-va catre alta sala, chiar si alte locatii Worldclass.
Teo Unde
Teo Unde2 ani în urmă
Personalul de la recepție ignoră persoanele care intră fără protectii peste încălțăminte, aparate defecte, personalul de la curățenie cu măștile sub barbă și pantalonii rulați sub genunchi în papuci cu ciorapii rupți plimbă un mop
Cosmin Coltos
Cosmin Coltos2 ani în urmă
Sauna e inchisa in timp ce in celelalte WC-uri e deschisa. Am sunat si au zis ca nu au un motiv anume pentru care o tin inchisa.
Gabriel Grancea
Gabriel Grancea2 ani în urmă
Sala si vestiarele sunt mai mari decat celelalte sali worldclass la care am fost. Piscina totusi are doar 3 culoare
Cezar George
Cezar George2 ani în urmă
Lipseste ceva basic : o presa clasica de picioare . Se gaseste in absolut orice sala de cartier, dar aici nu . Se mai pot face unele imbunatatiri . Ar trebui adus un aparat de biceps izolat , cum este la titan park. Si o presa de umeri; pentru a putea lucra cu bara din sezut. Unele aparate sunt inutile, cele clasice dau intotdeauna cele mai bune rezultate 👍
Locații recomandate