/Bucuresti/Sala de fitness

Revvolution

Revvolution
Sala de fitness
4.8
218 recenzii
8 comentarii
revvolution.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Rosu Raluca Mariana
Rosu Raluca Mariana4 ani în urmă
Recomand Revvolution pentru cei care vor sa faca o schimbare in viata lor si celor care doresc sa ia o decizie pe termen lung. Atunci cand esti ajutat increderea, forta si vitalitatea cresc iar kg scad ☺️
Locatia este una foarte buna, aproape de metrou, clasele sunt la ore favorabile, ori seara ori dimineata ori in mijlocul zilei, nu exista nici un motiv sa nu te prezinti la clase.
Antrenorii sunt foarte prietenosi, empatici si incurajatori 🥰
Sunt foarte multumita de modul in care toata lumea se poarta la Revvolution. Am putut discuta liber si cu Tania si cu Mihai despre frici, dificultati si despre cum pot lua cele mai bune decizii pentru mine.
Ma bucur mult ca fac parte din aceasta comunitate.
Alexandra Grosu
Alexandra Grosu4 ani în urmă
Calatoria mea alaturi de cei de la Revvolution a inceput acum 2 luni si jumatate, cand hotarata sa scap de kg in plus acumulate dupa sarcina, m am inscris in program . Inca de la primul antrenament am înțeles ca sunt in locul potrivit. De atunci am pierdut 11 kg, sunt mai energica, mai pozitiva, ma aimt mult mai bine in pielea mea si abia astept ziua in care am clasa. Recomand din toata inima Revvolution pentru ca beneficiile sunt atat pentru fizic, cat si pentru psihic si spirit!
Alina Ionita
Alina Ionita4 ani în urmă
Multumesc Revvolution ca m-ati invatat sa traiesc sanatos! Pentru mine Revvolution este un stil de viata pentru ca tot ce am invatat aici incerc sa aplic in fiecare zi. Si aici am invatat sa ma hranesc, nu doar sa mananc si sa imi ascult corpul pentru ca mai putin inseamna mai mult. Va multumesc si recomand cu toata caldura acest program, este un program foarte bine gandit si echilibrat.
Diana v
Diana v4 ani în urmă
Locatie excelenta, centrala, facil de ajuns cu metroul si cativa pasi pe jos. Clasele extrem de bine structurate, antrenori tineri si plini de viata, antrenamentele intr-adevar sunt concepute sa cam acopere tot. Plan de nutritie inclus, seminarii gratuite, customer service de exceptie. 500/600 ron pe luna pt 2/3 sedinte saptamanal plus cele mentionate mai sus. Raportul calitate/pret este excelent. Program flexibil. Il recomand oricui este capabil fizic sa sustina asa ceva. Rezultatele chiar sunt vizibile daca este respectat planul. La mine au fost vizibile si am respectat cam 70% din planul alimentar. Tineti-o tot asa! Bravo!
Gabidecu
Gabidecu4 ani în urmă
Una din top 3 decizii capitale luate in viata mea (altele au mai fost: cand m-am insurat; cand m-am lasat de fumat) a fost sa ma inscriu in programul Revvolution. Am pornit acum 6 luni: aproape 94 kg la 178cm, dificultati serioase sa ma leg la sireturi si sa respir normal in acelasi timp, somn prost, low level physical self esteem (atunci nu realizam asta, acum da). Dupa primele 12 saptamani, cantarul incepea deja cu cifra 7. Acum m-am stabilizat la 77kg, joc trei-patru seturi de tenis de camp si la final inca mai pot alerga, dorm bustean si ma simt cu 10 ani mai tanar. Combinatia de plan de nutritie cu activitate fizica, asa cum au gandit-o si cum o pun in practica oamenii astia, este una extrem de eficienta pentru cei care sunt capabili de o minima disciplina, iar in cazul meu rezultatele au fost mult peste ceea ce speram sa pot obtine. Totul fara infometare (multumesc Tania!), fara sa te plictisesti sau sa simti ca mori sufocat la antrenamente (multumesc tuturor antrenorilor, mai vechi sau mai noi - Melvin, Sica, Ianis si toti ceilalti!), fara sa-ti dai peste cap programul (locatia este foarte accesibila) - doar cu vointa si disciplina (cu astea trebuie sa vii de-acasa, nu sunt incluse in pachet). Pe scurt: MULTUMESC, REVVOLUTION! You rock! 5 stele e prea putin fata de cate meritati. Nici nu concep sa nu continui calatoria fabuloasa cu voi.
Ailincai Ionut
Ailincai Ionut5 ani în urmă
In primul rand se ajunge usor la Revvolution , daca esti printre cei care merg cu masina , in general vei gasi loc in curtea cladirii loc de parcare sau daca nu pe strada . Staduta cu pricina unde trebuie sa ajungi este Matei Milo. Daca esti utilizator de Metrou , de la Univeristate faci cam 5-7 minute , Revvolution fiind in spatele Palatului Telefoanelor ( sau Novotel).

Vei gasi o cladire pe etaje , cu mult spatiu in interior , vestiare unde poti regla muzica :D...dushuri cu serviciu de inchirieri proasoape de la receptie, in caz ca il uiti acasa pe al tau.

Antrenamentele sunt pe grupe, in functie de nevoi ta , dupa un consult cu nutritionistul vei alege o grupa potrivita. Antrenamentele dureaza o ora si sunt in grup de persoane si doi antrenori care vor avea grija sa le faceti corect.
Andreea Condrat
Andreea Condrat2 ani în urmă
Recomand Revvolution pentru serviciile de calitate si mediul placut. Antrenorii au gasit echilibrul intre a te motiva sa nu renunti usor, dar nici sa te fortezi sa ti se faca rau. Grupele sunt mici si atunci antrenorii iti pot observa miscarile si te pot corecta la nevoie (intr-un mod prietenos), dar te si lauda atunci cand executi corect (si asta te face sa te simti bine si sa continui). Am descoperit cu aceasta ocazie ce inseamna si antrenamentele functionale si am realizat ca sunt pe placul meu. Am avut parte si de un seminar de biomecanica in care am invatat cum sa executam corect exercitiile si am avut ocazia sa punem intrebari. De asemenea, am beneficiat si de o sesiune de consultanta individuala cu dl. Valentin Vasile care a avut rabdare sa imi raspunda la toate intrebarile legate de planul meu alimentar (primit in urma evaluarii initiale).
Cristina petcu
Cristina petcu2 ani în urmă
Daca acum o luna nu faceam un abdomen, acum abia astept sa merg la orele de sport in cadrul programului. Imi placea sportul doar la TV. In nici o luna am simtit ca ceva s-a schimbat si ati transformat o neplacere in ,,abia astept sa vin iar''. Este extraodinar conceptul si cum te simti acolo.
Antrenorii sunt minunati, prietenosi, profesionisti. Locatia este curata, exista loc de parcare in curte. Am apeciat ca de-a lungul colaborarii, Valentin s-a ocupat ca toti clientii sa fie multumiti si a fost interesat de feedbackul meu ca si client. Mai mult, am avut parte de surpriza de a primi din partea lui cartea semnata de el. Pentru cine doreste un serviciu de calitate, premium si atmosfera super, Revvolution este locul perfect.
Locații recomandate