/Bucuresti/Sala de fitness

Academia De Fitness

Strada Șelimbăr 1, București 030167, România

Academia De Fitness
Sala de fitness
3.8
51 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4M3+CJ București, România
+40 31 420 7470
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Eduard Dumitru
Eduard Dumitru4 ani în urmă
Degeaba e localizata in centrul Bucurestiului, sala e veche si neingrijita. Nu poti plati abonamentul cu cardul (in 2019), trebuie sa iti aduci apa de acasa ca acolo rar gasesti sa cumperi, in vestiar nu trebuie sa iti lasi lucruri de valoare. Una la mana ca nu garateaza nimeni ca le mai gasesti si doi la mana ca se imput acolo, vestiarul fiind fara aer conditionat. Cum am spus, sala veche, aparate vechi si putinele, spatiul mic (dar astea sunt cele mai mici probleme pe langa primele mentionate). Si la pretul de abonament standard de 140 de lei gasiti alta sala decenta in alte zone. Sanatate!
Calin manole
Calin manole4 ani în urmă
Administrare extrem de neprofesionista, sala s-a închis pe perioada nedeterminata fără niciun anunț in afara de o hârtie scrisă cu pixul lipita de geam. Numărul de tel este dezabonat, iar pe Facebook mi s-a dat seen la 2 mesaje și nu a răspuns nimeni nici pana azi( mesajele le-am trimis acum o săptămâna jumătate). Dezamăgitor ...
CRISTINA BOTEZATU
CRISTINA BOTEZATU4 ani în urmă
Super dedicați copiilor
Stefan Lazar
Stefan Lazar4 ani în urmă
Recomand!
Tanase Ionut
Tanase Ionut5 ani în urmă
Cu siguranta este si vina mea, pentru ca nu am luat in considerate toate semnele puse cu: "nu lasati in vestiar lucruri de valoare" dar sa aveti mare grija pentru ca s-ar putea sa ramaneti fără ele.
Octavian Tudoroiu
Octavian Tudoroiu5 ani în urmă
10 stele pentru antrenorul Florin Uceanu. Cam prost cu locația, străzi rupte, locuri de parcare 0, zonă dominată de rromi.
Ioan cornel Luca
Ioan cornel Luca5 ani în urmă
Un loc nu foarte bine ingrijit, finisat prost, multe improvizatii, cu accese mizerabile in imediata vecinatate a kilometrului 0. Bun pentru cine nu are alta treaba decat sa transpire la aparate.
Ionut Andrei Ferariu
Ionut Andrei Ferariu5 ani în urmă
Preturi accesibile, sala bine echipata, clienți civilizați. O experiență plăcută.
Locații recomandate