/Bucuresti/Sala de fitness

World Class București Incity

Calea Dudești 188, București 030632, România

World Class București Incity
Sala de fitness
4.3
402 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C49M+X6 București, România
+40 31 100 0190
worldclass.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–23
Marți: 6–23
Mirecuri: 6–23
Joi: 6–23
Vineri: 6–23
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–21
Scrie o recenzie
Andrei Ciocoi
Andrei Ciocoi2 ani în urmă
Posesor Silver Card. Având în vedere ca piscina de la Parklake este închisă, a fost permis upgrade-ul la gold. Surpriză, acces la Gold ai, la prosoape gratuite - nu! Sa te simți ca nu ești de Gold🥇
Salam Florin
Salam Florin2 ani în urmă
Bine, bine,d dar care e diferenta intre silver si gold? Prosopul🤓
Radu Andrei dumitrescu
Radu Andrei dumitrescu2 ani în urmă
După 2 ani de pauză arată la fel. Bine sau rău e subiectiv..
Lucian Popescu
Lucian Popescu2 ani în urmă
Atenție la amenzile pentru parcare! Nu sunt deloc locuri de parcare. Se ridică mașina dacă o lași în apropierea trecerii de pietoni. Rackul de biciclete este mic, poți prinde antifurtul doar de roată. Aparatele cu greutăți au nevoie de niște întreținere. Lipsesc unele plăcuțe cu rezistența in kg și sunt pe alocuri cam ruginite. Șezlongurile sunt toate rupte. Partea bună e că se dau prosoape gratuit
Liviu Nita
Liviu Nita5 ani în urmă
Am fost la piscina si a fost excelent. Curat peste tot, de la intrare la vestiare, dusuri si in bazin. Primesti la intrare cipici de pus peste incaltari, cheie pentru dulapior in vestiar si prosop.
Era ceva cam aglomerat, dar sper sa imi organizez vizitele viitoare pe aici la ore mai putin aglomerate, ca alta solutie nu prea este. As da nota cinci minus, pentru ca se tolera deschiderea ferestrelor de la bazin de catre cei care nici nu intrau in apa... pentru ei era cam cald, dar numai bine pentru cei ce erau uzi. O alta problema este parcarea... cu mult timp in urma se putea parca pe terenul viran din vecinatate... acum nu mai merge, asa ca fiecare trebuie sa se descurce pe stradutele din apropiere si nu este mereu usor de gasit un loc.
Petrescu Gabi
Petrescu Gabi2 ani în urmă
Sete mare mon cher! Mi-am terminat banda dupa o ora unde imi si bausem apa cumparata la venire, am vrut sa iau o apa de la receptie zicandu-i respectos domnului ca am banii in vestiar si ca achit la plecare. Mi a zis ca nu se poate ca astea se achita pe loc, desi e de inteles, ma gandesc ca clientii worldclass nu se ocupa cu manevre si gainarii, iar pana la urma o apa e o apa, o plateam la plecare cum am mai facut pana atunci.
O stea pentru bulangerie, stima
Alina
Alina2 ani în urmă
Nu există parcare pt clienți, dar se găsesc locuri în zonă. Toți angajații sunt foarte amabili.
Cati C
Cati C2 ani în urmă
5 stele pt profesionismul de care au dat dovada fetele de la receptie. Incercam sa-mi cumpar un abonament online, iar sistemul nu ma lasa (o eroare datorata unei invitatii primite cu cativa ani in urma ?!). Am apelat la ele si mi-au rezolvat problema imediat.
World Class, totusi, e un loc in care nu m-as mai intoarce..
Locații recomandate