/Bucuresti/Sala de fitness

Royal Fitness Club

București, România

Royal Fitness Club
Sala de fitness
4.3
206 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2PH+25 București, România
+40 755 016 043
royalfitnessclub.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 9–19
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Maria Stoian
Maria Stoian2 ani în urmă
Sala e ok (Anita e cea mai faina <3 ❤️), recepția e cam ciudata. Vin cam de doua luni aici și am observat ca sunt doua fete la recepție dintre care una e ok, da "bună ziua" si răspunde prietenos, dar cealaltă e mereu f. flegmatica și nu înțeleg de ce. Înțeleg ca e greu sa lucrezi cu oamenii si/sau sa mai aibă omu' o zi proasta, dar chiar zilnic? Ferească sfantu sa zică vreodată "bună ziua" și de fiecare data când ajung acolo ca să-i cer cheia de la vestiar sau o sticla de apa, se comporta de parca nu ar trebui sa-mi permit s-o deranjez. E cea care are mereu gene false și e mai creola. Ar merge un feedback pe tema asta. Zi faina!
Adrian Florescu
Adrian Florescu2 ani în urmă
Este o sala destul de mare si aerisita, are tot necesarul si este curata. Preturile abonamentelor sunt ok. Recomand.
Doina Constantin
Doina Constantin2 ani în urmă
Raport bun calitate preț și apropierea de casă fac din aceasta sală locul unde vin de câțiva ani
Horea cezar
Horea cezar2 ani în urmă
Este o sala decenta.Ce am observat este ca cei mai fideli clienti vin dimineata.Cred ca ar fi mai ok daca ar incepe programul la 7.30 in loc de 8.Am auzit multe discutii in acest sens in vestiar si chiar si mie mi-ar conveni acest lucru.
Sucaru Haladitu
Sucaru Haladitu2 ani în urmă
Îmi place să mă duc la ei,acolo este un colectiv format din persoane care se duc la sala și au rămas fideli acesteia și care îți dau sfaturi bune ,instructorul nu ezita sa te ajute dacă îl întrebi ceva,nu am zărit nicio urmă de atmosfera recalcitranta și tensionată acolo.Ce nu îmi place este că,aveau un aparat pentru piept destul de ok,pe care l-au vandut,sincer nu prea mai e alt corespondent în sala care sa lucreze la fel,nu îmi mai place că sala este cam mica,la fel și vestiarele și ceva care m-au deranjat recent,hmm,am văzut că au angajat personal care se străduiește să se facă placut, super,însă vechile angajate pare că se sustrag de la a saluta clienții,le-or fi promovat și acum se cred mai speciale,habar nu am ,bine doamna aceea mai creola nu saluta nici inainte,însă cealaltă mai scunda era destul de amabila,acum zici că a depus jurământul tăcerii .Per total ,nu am găsit motive serioase pentru care sa nu o mai vizitez ,e ok
Marius Stanica
Marius Stanica6 ani în urmă
Locație decentă, curățenie, aproape toate aparatele de care ai nevoie.
Gabriela Oprea
Gabriela Oprea2 ani în urmă
Curățenie și dezinfectare impecabila,personal recepție prietenos și profesionist,prețuri moderate accesibile tuturor.Recomand.
Marius burdujan
Marius burdujan2 ani în urmă
Nu vreau sa zic nimic aiurea de ei, însă daca tot au mărit prețul abonamentelor sub pretextul că le-au crescut cheltuielile ,nu e normal sa lucrezi un aparat și a doua zi să nu îl mai găsești deoarece a fost vândut .Nu e corect fata de client .
Locații recomandate