/Bucuresti/Sala de fitness

World Class București Militari

Bulevardul Iuliu Maniu 546-560, București 061129, România

World Class București Militari
Sala de fitness
4.6
426 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CXRM+4W București, România
+40 31 101 9275
worldclass.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–23
Marți: 6–23
Mirecuri: 6–23
Joi: 6–23
Vineri: 6–23
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Alexandru A.
Alexandru A.2 ani în urmă
Curat, întreținut, organizat, personal civilizat, parcare suficientă, iar peste toate astea cel mai mare plus este piscina cu 4 culoare de înot și o mică terasă unde poți ieși afară să te odihnești pe un șezlong.
Cristi sk
Cristi sk2 ani în urmă
Clubul este extrem de frumos, placut, curat.Ar trebui mai mult profesionalism din partea tuturor de acolo.E destul de jenant sa suni de nenumarate ori la 3 numere de telefon diferite( inclusiv manager) pentru informatii si nimeni sa nu raspunda..
Anca Raluca
Anca Raluca2 ani în urmă
Rapotul pret-calitate servicii e nejustificat, de cand restrictiile s-au relaxat.
In vestiarul femeilor jumatate din foenuri nu functioneaza si e foarte neplacut, mai ales atunci cand mai multe clase se suprapun sau faci un dus si nu ai cu ce sa iti usuci parul, lasand de o parte faptul ca sunt de slaba calitate. Un alt aspect negativ este mirosul urat din wc, nu exista nicio aerisire, va puteti imagina singuri a ce miroase. NU exista un nr maxim de persoane la bazin. In total sunt 4 culoare, iar cand ora de aqua qym se suprapune cu un curs de inot, mai ramane pt restul clientilor un singur culoar, ingrozitor. Fiind vara, cererea pt bazin e mare, iar managmentul ar trebui sa organizeze mult mai bine aceste lucruri, avand in vedere ca inca avem de-a face cu o pandemie! In calitate de client, ar trebui sa vin relaxata, fara sa imi pun problema supraaglomerarii.
Larry H.
Larry H.4 ani în urmă
Au săli bronze unde au technogym nou si aici ca e silver eu niște Life Fitness decojite si forjate. Sauna ar fi chiar reusita dacă s ar inchide si ușa. Curățenia nu si mai găsește locul aici... Cândva poate a avut 5 stele dar acum nu mai merita
Alex Bolintis
Alex Bolintis4 ani în urmă
Una dintre cele mai spatioase locații Worldclass. Sala este curata, dotata cu numeroase aparate Life Fitness, piscina semiolimpica, sauna uscata, studio de cycling, studio de aerobic + inca un studio pentru antrenamente de copii (dance/karate).
Personalul este amabil iar antrenorii bine pregătiți. Orarul claselor de grup este destul de variat, suficient pentru a acoperi aproape toate tipurile de antrenamente.
Seara de obicei este mai aglomerat.
Alexy Delon
Alexy Delon4 ani în urmă
Una dintre cele mai bune săli de fitness world class. Ai nevoie de abonament silver care costa in jur de 55 euro/luna. Dușuri, piscina , sauna, diferite cursuri. Sunt atenți la curățenie ( igienol si prosoape de hârtie peste tot)

One of the best fitness gym from world class. You need to have a contract that cost around 55 euro/month. Showers, pool, sauna, and a diversity of courses. They pay attention on cleanliness ( hygienic products , paper towels)
Gabriel Ghiordunescu
Gabriel Ghiordunescu2 ani în urmă
Nu merita ,foarte slab echipata pentru pret. Tot ce ofera este mult spatiu si piscina. Nu merita daca te antrenezi pt masa musculara
Lucian Bagia
Lucian Bagia2 ani în urmă
Situat în incinta Militari Shopping Center de la ieșirea spre Pitești, are o suprafață de peste 2.500 metri pătrați special amenajați pentru servicii de întreținere corporală: piscină, clase de aerobic, echipamente pentru antrenamentele de forță, programe special create pentru copii.

Zonă pentru antrenamente funcționale cu cele mai noi accesorii de fitness: TRX, Bulgarian Bags, Core Bags etc.

Piscină semi-olimpică

Saune uscate în vestiare

Programe pentru copii World Class Kids include clase precum, Karate, Jiu-Jitsu si Gym, recomandate pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani.

Program:
Luni - vineri, între 06:00 – 23:00,
Sâmbăta și duminică, între 08:00 – 21:00.

Program special în pandemie, în funcție de restricții
Locații recomandate