/Bucuresti/Sala de fitness

World Class București Plaza Romania

Bd. Timișoara 26, București 061331, România

World Class București Plaza Romania
Sala de fitness
4.4
433 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2HP+84 București, România
+40 31 101 2147
worldclass.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–23
Marți: 7–23
Mirecuri: 7–23
Joi: 7–23
Vineri: 7–23
Sâmbătă: 9–22
Duminică: 9–22
Scrie o recenzie
Cristian Constantin
Cristian Constantin2 ani în urmă
Multe aparate, bine pozitionate, dar tin aerul conditionat pe 16 grade, cred. Am fost de 3 ori intr-o luna pentru ca dupa fiecare vizita am tras o raceala de cateva saptamani. Iti ingheata transpiratia pe tine.
Alex Bolintis
Alex Bolintis2 ani în urmă
Una dintre cele mai bune săli de fitness din zonă. Evident, pot fi lucruri de îmbunătățit, dar per total, este o sală in regulă. Sala beneficiază de zonă de fitness cu aparate, benzi de alergat, biciclete eliptice, sala de aerobic, sala de cycling și zona Queenax. Antrenorii PT care au rămas in prezent sunt serioși. Recomand!
Tiberius Grande
Tiberius Grande4 ani în urmă
Complet lipsiti de profesionalism! M-am inscris pe site de 2 ori sa ma contacteze cand aveau oferte, am mers personal la receptie, mi-am lasat datele, am zis ca vreau abonament si tot nu m-au contactat.
La receptie mi-au spus ca sunt coplesiti de numarul de cereri, iar cand am apelat la alt club World Class m-au sunat in maxim 2 ore!
Dezamagitor!
Hanganu Alexandru
Hanganu Alexandru5 ani în urmă
Primele impresii sunt bune. Curatenie 9/10, aparate diverse si moderne, multe cabine de dus, dulapuri incapatoare in vestiar, sauna decenta, personal amabil. Poate fi foarte aglomerata seara, ca foarte multe alte sali.
Dupa 4 sedinte, sunt multumit de raportul calitate/pret.
Ganea Marius Daniel
Ganea Marius Daniel2 ani în urmă
5 stele pentru Raluca Babaligea si colegele ei. Sunteți super! Despre sala nu am experienta necesara sa ma pronunt pentru mine este foarte bine dotata, ai tot de ce ai nevoie, plus ca este destul de curat si in vestiar la fel. Imi doream sa ne prezinte cineva aparatele asta e un minus. Ramona Ganea
Irina Lazar
Irina Lazar2 ani în urmă
Studioul de aerobic este mai mare decât din locația Lujerului și bine ventilat
Sunt multe aparate, însă la ora 19 când am fost eu, deja era foarte aglomerat...
Ralucairina Ochisor
Ralucairina Ochisor2 ani în urmă
Experienta neplacuta.Nu e normal sa nu ai loc la clase timp de cel putin trei zile la rand.Vand abonamente mai mult decat capacitatea pe care o au .Asta in conditiile in care regulile de distantare in vestiare nu exista.Dezamagitor.
Purghy 's
Purghy 's2 ani în urmă
Aparate vechi, dar daca exista vointa se poate face sport cu orice pana la urma. Insa... nu recomand seara dupa 18.00 - inghesuiala in sala, inghesuiala la vestiare, fara masti...
Locații recomandate