/Bucuresti/Sala de fitness

Be FIT Club

Strada Istriei 1B, București 031941, România

Be FIT Club
Sala de fitness
4.8
132 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C48R+CR București, România
+40 738 471 485
befitclub.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 9–19
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Daniel Chirica
Daniel Chirica2 ani în urmă
Reparati sauna daca la abonament scrie ca este inclusa!!! sau stergeti aceasta facilitate !
Gundhardt Daniel
Gundhardt Daniel2 ani în urmă
După o lună de zile am decis să las și eu un review la această sală. Aceast loc chiar merită 5 stele, aparatele sunt de top, ai tot ce ai nevoie, mereu am găsit curat și aerisit iar design-ul si culorile sunt bine alese, de asemenea batoanele proteice pe care le vând sunt foarte gustoase😁. Ce ar putea să îmbunătățească este muzica, uneori se repetă playlist-ul iar muzica nu este cea mai motivationala sau nu pe gustul meu. Mă bucur că am gasit aceasta sală aproape de mine, eu unul ma declar un client câștigat. 🖖🏼
Ovidiu Roset
Ovidiu Roset2 ani în urmă
Echipamentele sunt destul de noi, iar sala este ingrijita si intretinuta (gasim servetele si solutie dezinefctanta pentru aparate, parfum de camera in vestiar). De asemenea, este curat atat la vestiar cat si la baie, se poate face dus fara sa ai emotii ca pleci cu vreo boala. Se accepta accesul cu 7 card.
Cristian Ioan
Cristian Ioan2 ani în urmă
Nu au gantere peste 26kg. La un momentdat, după ce deveniți mai puternici, va trebui să mergeți la altă sală, că altfel nu puteți progresa. Dacă deja sunteți prea puternici, nu are rost să vă faceți abonament aici. În rest e ok.
Raluca Bobric
Raluca Bobric2 ani în urmă
Cele mai tari antrenoare de aerobic. Foarte frumoasa si moderna sala. Orele de aerobic sunt super! Și se fac și in weekend!
Catalin Marcu
Catalin Marcu4 ani în urmă
Sala suficient de spatioasa si aerisita cu multe echipamente noi, benzi de alergat, trepte, bicicleta. Foarte curat in interior la dusuri si in vestiare. Exista si o sauna, dar eu nu folosesc deci nu pot da detalii. Personal (doamna de la receptie) foarte amabil. Un minus pentru mine este acela ca nu au prosoape de inchiriat, dar inteleg ca sunt printre putinii care ar inchiria si de aceea nu exista.
Andrian Calancea
Andrian Calancea2 ani în urmă
Am fost la aceasta sala timp de o luna. Îmi place cum arata sala, în vestiar și la baie e îngrijit, designul arata bine, aparate și greutăți moderne, este saună(ideal pt a-ți relaxa mușchii după antrenament). Dar un minus mare e aglomerația foarte mare, aproape tot timpul. Sunt doar 4 benzi pentru alergat, dimineata se mai intampla sa fie ocupate toate, când doream sa alerg. Prețul abonamentului îmi pare măricel, chiar și cu reducerea de student.
Valentin Robert Paun
Valentin Robert Paun2 ani în urmă
Recomand,aparate noi,curățenie,chiar merita 5 stele!!
Locații recomandate