/Bucuresti/Sala de fitness

Get Fit 113

Strada Solstițiului 2A, București 077160, România

Get Fit 113
Sala de fitness
4.5
50 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
95C3+QC București, România
+40 761 003 425
get-fit.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–16
Scrie o recenzie
Nicoleta Gagiu
Nicoleta Gagiu2 ani în urmă
Aparatele sunt ok, multe optiuni, preturi decente, antrenorii amabili
Loredana Fichiu
Loredana Fichiu2 ani în urmă
Atmosfera ok, aer condiționat, curatenie.
Un minus ar fi spațiul, este aglomerat, aparatele cu spațiu mic între ele și nu prea este loc pentru exerciții la saltea.
Ar fi bine dacă, cei care folosesc aparatele, în pauza dintre serii, le-ar elibera pentru a putea fi folosite și de alte persoane.
Vladoiu mirela
Vladoiu mirela4 ani în urmă
Sala s.a mutat intr.un loc mult mai spațios,mai bine luminat,mai aerisit. Cel care o deține se ocupa de aspectul ei..o reamenajeaza constant. Baia este chiar curata. Are aparate pentru toate grupele musculare,aparate în stare bună de functionare! Are benzi de alergat suficiente,nu stai la coada..Prețurile sunt accesibile...raport calitate/pret este f bun...chiar dacă sala este în Popesti leordeni...sunt multe săli din București în care nu am gasit asta...
Cadinoiu Azaleea
Cadinoiu Azaleea4 ani în urmă
Mi-a placut foarte mult faptul ca instructorii sunt foarte implicati, ceea ce nu gasesti peste tot. Au aparate bune, iar sala de aerobic este incapatoare, iar cel mai de apreciat este faptul ca au o diversitate a claselor, clase de care nici nu auzisem pana sa ajung la ei. Recomand cu mare drag!
Alina M
Alina M6 ani în urmă
Usile din baia fetelor, la dus si wc, nu se inchid etans, ramanand 1 cm distanta in care poti vedea foarte bine inauntru cabinei iar zavorul de la wc nu se poate inchide, este cu 1 cm mai jos fata de incuietoare. Lipsa unele aparate, cum ar fi cel pentru adductori si abductori. :(
Încă ceva de adăugat, pe sala nu găsești gantere sub 5 kg, toate sunt in sala de aerobic și nu îți aduc pentru că sunt folosite in sală.
Dan Soare
Dan Soare7 ani în urmă
Spatiul este foarte mic, aparatele sunt vechi si au o calitate foarte proasta. Tariful este prea mare pentru ceea ce ofera, nu recomand aceasta sala de fitness.
Eduardcristian91
Eduardcristian912 ani în urmă
Una dintre cele mai bune săli in care m-am antrenat.
Are tot ce trebuie pentru cine stie ce are de făcut!
In plus, instructorii sunt pe măsură!
Andrei Gabriel 1947
Andrei Gabriel 19472 ani în urmă
Excelent,oameni de treaba, antrenori înțelegători, ai posibilitatea să te dezvolți atât psihic cât și fizic! Una dintre cele mai bune săli la care am fost până acum!
Locații recomandate