/Bucuresti/Sala de fitness

Kom Fitness Militari

Bulevardul Iuliu Maniu, București, România

Kom Fitness Militari
Sala de fitness
4.3
80 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CXJQ+V3 București, România
+40 754 576 227
komfitness.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 8–14
Duminică: 10–14
Scrie o recenzie
Radu Caliman
Radu Caliman2 ani în urmă
Personal amabil, vestiare îngrijite, aparate diverse pentru fiecare grupă musculară.
Marius burdujan
Marius burdujan2 ani în urmă
E mai scumpa decat concurenta din Militari insa nu ofera nimic in plus.Sincer ar avea mai multi clienti daca ar reduce pretul la o valoare corecta.
Tiberiu Pfiszter
Tiberiu Pfiszter2 ani în urmă
Sala este dotată cu tot ce are nevoie (vestiar, duș, prosoape de închiriat la recepție, o gamă completă de aparate) dar:
- Este mică și prin urmare foarte înghesuită. Aparatele sunt foarte aproape unul de celălalt iar benzile de alergat sunt efectiv lipite una de cealaltă.
- Este foarte urât amenajată. Pereții gri închis, podeaua gri, totul gri și negru parcă te afli în sediul secret al unei secte gotice.
- Nimeni nu folosește prosop iar personalului nu pare să-i pese
Georgiana Dinu
Georgiana Dinu4 ani în urmă
Sala mica si inghesuita, trebuie sa astepti pana poti folosi un aparat. Pentru o cheita de vestiar mi s-a cerut buletinul, ceea ce nu mi se pare ok si legal. Unde este protectia datelor cu caracter personal?
Costin Blacioti
Costin Blacioti4 ani în urmă
În ciuda faptului că spațiul este destul de restrâns, sala este dotată cu o gamă largă de aparate, care sunt noi și de bună calitate. Personalul este sociabil, prietenos. Foarte curat atât în sală cât și în vestiare. Puțin cam aglomerat în cursul săptămânii mai pe seară.
Florin
Florin6 ani în urmă
Sala este foarte ok. Dimineata merg la sala, deci este liber. Aparatele sunt noi si intretinute. Exceptand mici detalii, ex: geamul din vestiar nu se poate deschide sau apa la dus se termina daca se aglomereaza sau defectarea unei usi la dus, CALITATEA este super ok. Nu au kettlebell-uri, dar in rest gasesti cam tot ce vrei.
Pisi Pisi
Pisi Pisi2 ani în urmă
O sala de fitness excelentă. Aproape imposibil sa găsești ceva sa nu iti placa in acest loc. Atmosfera din sala este una foarte pozitivă, curatenie exemplară, personal foarte amabil. Nu e un loc unde vii sa socializezi si sa ocupi spatiu degeaba. Regulile de bun simt intr-o sala de fitness(folosirea prosopului,fara zgomote de jungla,greutatile,discurile la locul lor dupa utilizare, etc) sunt respectate de cei care vin aici.
Demmis NECULA
Demmis NECULA2 ani în urmă
Cea mai buna sala. Aparate profesionale, noi, si o atmosfera plăcută, intr-o locatie accesibila ce ofera si locuri de parcare.
Locații recomandate