/Bucuresti/Sala de fitness

Wellness Club

Strada Chiristigiilor 46, București, România

Wellness Club
Sala de fitness
4.7
107 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4XJ+F6 București, România
+40 783 054 778
wellnessclub.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 10–19
Duminică: 10–19
Scrie o recenzie
Voinea Stefan
Voinea Stefan2 ani în urmă
Aparate de ultima generație, personal amabil,locație foarte curata, de unde îți,, poți lua doza de sanatate''cu plăcere. Dispune de locuri de parcare gratis pt abonați și tot ce e necesar pt a avea un antrenament fără stres..
Aldea Silviu
Aldea Silviu2 ani în urmă
Sala ok echipamente ok, dar nu inteleg de unde peste noapte au aparut 50 de PT la aceasta sala. Si le dau dreptate la ultimile comentarii de aici⤵️⤵️⤵️. Sa nu mai zic ca de ceva vreme clientela de Obor a inceput sa vina la voi si va face sala de tot praf si pulbere pacat este o locatie foarte tare si ar trebuie sa va selectati clientela alftel o sa i perdeti pe cei mai vechi daca nu deja i ati perdut de cand aduceti bombardierii din Obor.
Bogdan Dima
Bogdan Dima2 ani în urmă
S-au adunat si aici 100 de instructori ce umbla desculti, stau in maini si dorm pe aparate... Sa nu mai zic de marii culturisti care nasc de fiecare data cand fac exercitii. A inceput frumos dar se transforma.
Dan A.
Dan A.4 ani în urmă
O sala de fitness in care s-a investit mult si in care este o placere sa mergi.
Personal amabil, aparate, vestiare si dusuri moderne.
Curatenie impecabila!
Cel mai important mi se pare faptul ca sala nu este deloc aglomerata, nici macar la orele de varf.
Muzica de fundal nu este data la maxim si este de calitate.
Nu gasim in sala “baieti cu cefe late” care nu au auzit de prosoape in sala de fitness
Accepta 7 card!

Nu am vazut pana acum niciun fel de aspect negativ!
Viorel Nicolae
Viorel Nicolae2 ani în urmă
locație superba din toate punctele de vedere!!Aparate de ultimă generație, atmosferă fantastica!!!..Plusul cel mare este faptul ca acolo găsești cele mai frumoase fete!!!
Sorin Sorin
Sorin Sorin2 ani în urmă
Sala este decent echipata, dar oamenii de aici și antrenorii vin doar pentru live-uri pe Facebook, storryuri pe instagram etc. Nu poți face un exercițiu liniștit pentru ca apar postacii. Nu recomand, nu exista un minim de intimitate.
Silko silko
Silko silko2 ani în urmă
Am renunţa la word class după mai bine de 2 ani din cauza mizeriei din săli şi lipsa de interes care o dau manageri. Sala întreţinută foarte bine curăţenie ca la spital aparate noi, managmentul-conducerea se pare că nu ştie că în secolul 21 nu mai atragi clientela cu fete operate în turcia după ce au strâns 4 lunii din reclame la tampoane şi odorizante la wc pe timp de pandemie şi care port colanţi cu 2 numere mai mici de se vede piersica si ficatul. Sau sunt atât de ultra bloggere/influentere încât nu au banii să plătească un abonament de 250lei şi se milogesc pe la recepţie să intre în sală să facă 2-3 poze pentru umpic de mokangeala. Din pacate dimineata si seara este foarte full antrenori care antreneaza cate 6-7 clienti de o data ca asa se poarta in Romania cantitate si nu calitate.
Cerasela Iosifescu
Cerasela Iosifescu2 ani în urmă
E foarte stresant ca nici măcar femeia de serviciu nu poartă masca.Nu mi s a luat nici măcar o singura data temperatura la întrare în sala.In rest ar fi bine.Dar problemele mai sus menționate înseamnă un mare minus pt dvs din punctul meu de vedere(dacă tot mi l ati cerut) în vremurile mizerabile pe care le trăim.
Locații recomandate