/Bucuresti/Sala de fitness

It's TIME

Strada Verzișori nr 2 etaj 1, București 030167, România

It's TIME
Sala de fitness
4.9
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4C5+C3 București, România
+40 723 653 084
itstime.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 17–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 17–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ana Cazacu
Ana Cazacu2 ani în urmă
De aproximativ 2 ani de zile ma duc la clasele lui Ionut. It's time este mai mult decat un program de transformare a corpului, a mintii si a stilului de viata. Acolo am intalnit prieteni, oameni care m-au ajutat cand nici macar eu nu mai credeam in mine. Am fost sustinuta si incurajata, ajutata sa-mi schimb viata. Recomand din tot sufletul acest program, care inglobeaza atat partea de miscare cat si cea de nutritie. Ionut este super pasionat de ceea ce face, serios, mereu prezent pentru cine are nevoie de el. Comunitatea pe care a creat-o este minunata, formata din oameni foarte misto, intotdeauna te simti printre prieteni, niciodata judecat, mereu inteles si sustinut. Ma bucur ca fac parte din aceasta minunata familie! Va multumesc pentru tot! 🤗 Intotdeauna revin cu drag!
Ionut Stanescu
Ionut Stanescu2 ani în urmă
Desi sunt o persoana destul de activa, pana sa colaborez cu Ionut, ma antrenam deja de aproximativ 2 ani si jumatate, dar datorita faptului ca nu avem un program de nutritie adecvat nu reuseam sa progresez in maniera in care ar fi trebuit (atunci cand doream sa cresc in masa musculara depuneam si destul de multa grasime, iar atunci cand imi propuneam sa ma definesc/sa slabesc, pierdeam foarte mult din masa musculara dobandita anterior).

Datorita experientiei sale, Ionut a inteles rapid si precis care este mecanismul ce ma impiedica sa evoluez, iar pe baza planului de antrenament si nutritie propuse de el am reusit in doar cateva luni sa ma dezvolt, atat fizic cat si ca nivel de cunostie, mult mai mult decat in toti anii anteriori.

Cel mai important aspect aici este faptul ca Ionut nu este doar un personal trainer (cum este la moda acum), este un profesionist si un om foarte pasionat de ceea ce face, care testeaza constant tehnici si idei legate de nutritie/antrenament/sanatate, pentru a putea oferi cele mai bune si veridice solutii.

Mai mult de atat, este si tipul de persoana foarte entuziasta si foarte preocupata de progresele si evolutia oamenilor cu care lucreaza, urmarind indeaproape evolutia acestora.

Recomand cu cea mai mare incredere si caldura !
Mario Dumitru
Mario Dumitru2 ani în urmă
Antrenamentele sunt variate si antrenorii stiu sa le faca indeajuns de complexe pentru oricine, chiar daca nivelul de pregatire fizica este diferit intre participanti.
Ionut pune suflet in ceea ce face, urmareste evolutia oamenilor si se adapteaza pentru rezultate maxime.
Simona Niculescu
Simona Niculescu2 ani în urmă
O echipa dedicata, prietenoasa si pusa pe treaba, programele lor sunt eficiente, preturi sunt accesibile si, cel mai important, simti ca faci parte dintr o comunitate, nu e doar o sala de cartier. Intri intr o echipa care te incurajeaza, cu care se organizeaza bootcampuri si care face totul in interesul tau.
Andreea Elena Șerban
Andreea Elena Șerban2 ani în urmă
Motivant, captivant si antrenant! Locul si oamenii alaturi de care acum 1 an de zile am inceput o schimbare de care aveam nevoie mai mult decat imi dadeam seama! Schimbare atat de mentalitate, cat mai ales fizica! Multumesc, It's TIME 🏋
Ioana C.
Ioana C.2 ani în urmă
Un loc minunat cu oameni minunati, pasionati si dedicati. Daca vrei sa iti schimbi stilul de viata si sa devii "cea mai buna versiune a ta", ai ajuns unde trebuie. 6WT Fitness Studio este locul unde visele devin realitate. ❤️
Octavian Duta
Octavian Duta2 ani în urmă
It's time aka Ionuț a venit cu un program special pentru mine, atât nutriție cât și exerciții, ținând cont de tot istoricul meu medical. Deși la început a fost extrem de greu: am pornit de la 3 flotări cu chin făcute, în genunchi, Ionuț a avut grijă să îmi insufle încredere. De asemenea, m-a învățat din punct de vedere nutriție ce e ok să consum, cu ce să înlocuiesc micile plăceri Haribo and so on. După muncă și răsplată: am ajuns la 44 de flotări dintr-un foc, am reușit primele mele tracțiuni, am ajuns mai disciplinat dpdv nutriție, nu mai sunt obosit!
Andreea Dinu
Andreea Dinu2 ani în urmă
Ai parte de toata sustinerea pentru a reusi sa iti atingi obiectivele trebuie doar sa vrei. Ionut a creat un pachet complet si challenge-uri interesante Antrenori faini cu energie buna.
Locații recomandate