/Bucuresti/Sala de fitness

Magic Gym

Șoseaua Chitilei 116, București, România

Magic Gym
Sala de fitness
4.4
183 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F2JM+G5 București, România
+40 732 010 063
magic-gym.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 9–19
Duminică: 9–19
Scrie o recenzie
Cristian Ristea
Cristian Ristea2 ani în urmă
Nu se respecta sub nici o forma nici o regula de igiena inca de la receptie. Receptionera are o atitudine aroganta , nu ofera explicatii, cu alte cuvinte ne a trimis la plimbare.
Sala de fotta neaerisita, miros de transpiratie.
Dezastruos!!!
Marian
Marian2 ani în urmă
M-a atras din prima această sală de fitness. Pe lângă aparatele multiple și moderne cu care poți lucra, îmi place că mereu se face curățenie și se insistă pe igienă.
Maryo Popa
Maryo Popa2 ani în urmă
Foarte frumos si curat dar am dat o singura steluța din cauza muzicii pe care o baga cel putin dimineata, "te rupe pa' creieri" sper sa vada cineva din conducere si sa faca ceva in legatura cu muzica va mulțumesc si sper sa nu va suparati.
Alin Marina
Alin Marina2 ani în urmă
Cam dezordine și cam ne... curățenie. Personalul nu se ridică la înălțimea nivelului pretins de afacere.
Valaentius
Valaentius4 ani în urmă
De departe cea mai buna sala din toata zona Bucurestii-Noi - Chitila.
Foarte curat si civilizat, foarte dotat, totul se reinnoieste imediat ce se uzeaza, antrenori profesionisti si amabili, preturi de bun simt.
Mihaela Chiriloaia
Mihaela Chiriloaia5 ani în urmă
Cea mai bună opțiune din zonă. Antrenori mereu pregătiți să te ajute.
Dora Popovici
Dora Popovici5 ani în urmă
Din pacate aerul închis, neplăcut din sala este un mare minus. Aparatele sunt f ok, aspectul bun. Totuși, lipsa unei femei de serviciu se cunoaște, cineva probabil face curat dar nu cum ar trebui. La un moment dat aveau angajata o fata scunda, grăsuță care făcea curățenie impecabila, in fiecare seara ștergea aparatele, aspira etc; atunci și aerul era mult mai proaspăt in sala. Ulterior au mai angajat pe cineva care a plecat repede și de atunci eu nu am mai văzut femeie de serviciu. Per total o sala buna, aparate bune, personal ok, dar faceți ceva cu mirosul!
Alexandru Ilie
Alexandru Ilie5 ani în urmă
1.Fără aerisire , dacă sunt mai mult de 12 persoane in sala de Fitness ești nevoit sa Cunoști mirosul de transpirație a fiecăruia in parte !
2.Dusurile nu merg , deci nu merge nici sauna , nu te anunța nimeni despre problema asta ești nevoit sa te dezbraci sa te duci in sauna apoi observi ca ai venit ca prostu la o sala in anul 2018 sa nu te înștiințeze de problemele lor!
3.Daca in caz ca ți-ai uitat abonamentul , dar ai asupra ta contractul, nu te lasă sa intri in incinta! Dacă ai terminat programul, atunci când pleci nu ti se mai da cardul de intrare!
Toate lucrurile astea s-au întâmplat in 2 ședințe cu abonamentul abea plătit! Mersi frumos !
Locații recomandate