/Bucuresti/Sala de fitness

Aqua Gym & Aqua Fitness

Strada Ghinea Brătășanu 7, București 023434, România

Aqua Gym & Aqua Fitness
Sala de fitness
5
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F43P+P2 București, România
+40 722 201 666
inot-sport.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Chivulescu
Adrian Chivulescu4 ani în urmă
O locație excelentă pt Aqua Gym. Foarte accesibilă sectorului 1 si 2. Se află langa statia de metrou Obor si arata foarte bine. Antrenori pricepuți de Aqua Gym si antrenamente pe placul fiecaruia. Recomand Aqua Gym la această piscina de inot.
Georgiana Delcea
Georgiana Delcea4 ani în urmă
O locație excelentă pentru Aqua Gym cu sala mare si apa curată si încălzită. Sunt organizate exercitii de Aqua Gym si fitness in apa cu diverse materiale, baghete, gantere, plute etc. In grupele de Aqua Gym din aceasta locatie am văzut si oameni in vârsta si tineri dar si gravide! Toată lumea vine pentru diverse probleme care necesita recuperare sau pur si simplu pt slăbit sau tonifiere. Recomand.
Alina Atanasiu
Alina Atanasiu4 ani în urmă
Aici se organizează Aqua gym intr-un bazin de inot modern situat in sectorul 2 in zona Obor. Prețurile sunt foarte ok, vestiarele sunt spațioase, apa din bazin calda și curată. Recomand cu încredere!
Iulian Robert
Iulian Robert4 ani în urmă
Aici se face Aqua gym in Bucuresti sector 2. Bazinul are apa mică in zona de Aqua Gym și nu este necesar sa știți sa înotați. Antrenorul de Aqua Gym este foarte activ și foarte atent la toate persoanele din apa.
Roxana Ivan
Roxana Ivan4 ani în urmă
Aqua Gym într-un bazin foarte frumos. Condițiile sunt foarte bune, prețurile foarte decente. Recomand aceasta locație pt Aqua Gym.
Robert Dobre
Robert Dobre4 ani în urmă
Aqua Gym-ul de aici este mult mai ok ca in alte locații. Mai mult spatiu. Antrenori care te motivează. Bazin modern si apa calda.
Aron Antonescu
Aron Antonescu4 ani în urmă
Aqua Gym langa scoala 25. Bazinul este mare spațios și curat. Exista vestiare diferite si vestiare mixte. Va recomand cu incredere.
Swim Advisor
Swim Advisor5 ani în urmă
Aqua Gym si aerobic cu antrenori pregătiți. Aqua-gym- ul se realizeaza de la orele 20:00 luni miercuri si vineri. Apa este foarte curata și foarte buna pentru antrenamentele de aqua gym.
Locații recomandate