/Bucuresti/Sala de fitness

World Class București America House

Șoseaua Nicolae Titulescu 4-8, București 011141, România

World Class București America House
Sala de fitness
4.1
394 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F32J+XM București, România
+40 21 539 0197
worldclass.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–22
Marți: 6–22
Mirecuri: 6–22
Joi: 6–22
Vineri: 6–22
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Diana T
Diana T2 ani în urmă
Mi-am făcut abonamentul online fara probleme, să descopăr apoi că sunt renovări si clasele sunt suspendate până în Martie. Am acces la alte cluburi dar pe aplicație apar locuri disponibile și de fapt am fost pusă pe lista de așteptare. Nu pot sa mai anulez rezervarea și world class are pretenția să mă prezint foarte departe de casa pentru a vedea daca cumva nu se prezintă cineva sa ii iau locul. Sistem de rezervări foarte prost, sunt foarte nemulțumită de prima impresie. Credeam că la prețul asta voi primi niste servicii bune. Regret că nu am mers la sala de cartier.
Eugen Ion
Eugen Ion2 ani în urmă
Folosesc si aceasta sala, de peste 1 an, datorita locatiei. Din pacate locatia este singurul plus : managementul acestei sali este dezastruos. Ca si exemple : incuietorile de la dulapuri : multe stricate de peste 1 an fara sa fie reparate. La fel umerasele. Aparatele - daca se rupe captuseala sau orice alt defect ....dureaza mai bine de o luna sa fie schimbate. Calitatea curateniei interioare mai mult decat precara. Incalzire/Racire vestiare....un cosmar : mai ales iarna cand tremuri ceva in vestiar si nu-i cel mai bun lucru cand esti incalzit din sala. Si astea sunt doar exemple. Poate mai verifica cineva din WC si calitatea managementului locatiilor....
Dan Chitafes
Dan Chitafes2 ani în urmă
Miroase infect a urina în vestiar la băieți de 2 luni cel puțin. Dacă aveți varianta alegeți alta locație!
Bogdan-George Voicu
Bogdan-George Voicu2 ani în urmă
Pot spune ca petrec destul timp aici si ma simt aproape ca acasa.
Locatia aproape de birouri, centru si langa un mare nod de transport face sala atractiva, de aceea uneori poate fi mai aglomerat. Insa calitatea timpului petrecut oriunde cred ca depinde foarte mult de oameni: staff-ul este super profi iar oamenii care frecventeaza clubul in covarsitoarea majoritate civilizati.
Clasele de grup fitness sunt minunate iar instructorii stiu sa te motiveze si sa faca un antrenament foarte solicitant, insa captivant in acelasi timp.
Desi primele dati poate fi descurajant (acces usor mai dificil, vestiare destul de compacte), odata ce prinzi vibe-ul aici cred ca e o optiune pe termen lung. Deja cunosc destui oameni care vin de ceva vreme aici cu drag.
Mihai MEVID
Mihai MEVID2 ani în urmă
O sala de 2 bani, aparate defecte, aglomeratie infernala, n-ai loc sa respiri, totul este inghesuit.
Bogdan stefan Sevastin
Bogdan stefan Sevastin2 ani în urmă
În ultima perioada văd foarte multi copii la sala unii cred că au sub 18 ani sau arată că niste minori. Va rog creați un nou concept worldclass junior. Poate ii mutati drecu'acolo.
Razvan Calota
Razvan Calota5 ani în urmă
Cam asa arata Worldclass American House acum. ( poze atasate)
Mirosul din sala de spinning este de nedescris , cred ca filtrele ventiloconvectoarelor nu au fost schimbate de 5 ani.( poti sa iei linistit o ciupercuta acasa) Dusurile nu's functionale in momentul reviewului si ca sa fie si mai dragut nici nu esti anunțat in momentul in care faci o rezervare la un program. ( poate dacă stiam alegeam alt club ).
Vestiarele sunt si ele temporar mutate/inghesuite pe un hol foarte ingust.
Un mare plus ptr ora de spinning cu Obretin Catalin.( 5 stele).
Emanuel Kolanovschi
Emanuel Kolanovschi2 ani în urmă
Singurul avantaj al sălii este locația. In schimb este înghesuită, iar de ceva vreme in renovări și nu mai exista vestiare, te schimbi intr-un colț și ai un stand cu umerașe.
Locații recomandate