/Bucuresti/Sala de fitness

Neby Fitness Baneasa

Strada Constantin Dobrogeanu Gherea 10-12, București 013764, România

Neby Fitness Baneasa
Sala de fitness
4.7
95 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3RH+95 București, România
+40 720 554 355
neby.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 8–18
Scrie o recenzie
Adina Sima
Adina Sima2 ani în urmă
Become Fit este un program extraordinar daca iti doresti un corp tonifiat sau sa te simti bine in pielea ta. Echipa Neby Fitness Baneasa este deschisa si profesionista. Neby e putin cam strict cand vine vorba de program, dar daca stai sa te gandesti pentru tine o faci si daca nu il faci corect mai bine faci altceva cu banii pe care ii dai pe program.
Laura I
Laura I2 ani în urmă
Un loc foarte misto cu personal calificat, unde cu siguranta iti poti atinge obiectivele, tot ce ai de facut este sa asculti si sa aplici. Keep up the good work!
S M
S M2 ani în urmă
Tot ceea e se intimpla in aceasta sala este făcut cu profesionalism, implicare maxima, respect pentru sport, si drag de oameni frumosi si sanatosi!
Iulia Calin
Iulia Calin4 ani în urmă
Astazi in sala aerul era absolut irespirabil. Am deschis geamurile dar chiar si asa temperatura era foarte ridicata. Nu este un cadru potrivit pentru a face sport.
Adrian Neacsu
Adrian Neacsu4 ani în urmă
Cea mai frumoasă, curata si aerisita sală! Personal extrem de amabil, de la curățenie la instructori! As da 6 stele daca as putea.
Mady G
Mady G4 ani în urmă
Petreci o parte a timpului  liber în atmosfera placută şi relaxantă a clubului, acolo unde amabilitatea şi profesionalismul personalului, calitatea serviciilor oferite, precum şi preţurile accesibile, fac din acesta o alegere perfectă! 💪👌👍
Sandra vrajmas
Sandra vrajmas6 ani în urmă
O sala bine echipata, staff-ul este foarte dragut si curatenia este de nota 10
Madalin
Madalin2 ani în urmă
Atat aparatele, cat si greutățile din sala sunt insuficiente. Exista o singura oglinda in toata sala, care nu iti ofera vizibilitate din multiple unghiuri. In rest este ok.
Locații recomandate