/Constanta/Restaurant

Restaurant Labus

Bulevardul Mamaia, Constanța 900001, România

Restaurant Labus
Restaurant
4.3
976 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J9M+H5 Constanța, România
+40 785 259 643
corleone.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–23
Marți: 10–23
Mirecuri: 10–23
Joi: 10–23
Vineri: 10–23
Sâmbătă: 10–23
Duminică: 10–23
Scrie o recenzie
BimMar
BimMar2 ani în urmă
Servire 0. Daca cunoasteti personalul poate va si serveste cineva. Am stat 20 de minute fara sa ne bage cineva in seama....timp in care clientii cunoscuti erau serviti! Un gunoi de bodega! Nu recomand!!!
Claudia Solomon
Claudia Solomon2 ani în urmă
Prețuri mari, dar calitate mâncare, așa și-așa ‼️‼️
Andreea Ileana Mihailescu (Lady Duracell)
Andreea Ileana Mihailescu (Lady Duracell)2 ani în urmă
Mancarea extraordinar de buna. Proaspata. Specific si peste si tot ce vrei. Servire impecabila. Nu am ce reprosa. Chiar misto! Sa adaugam si vecinii pisoi care asteptau cuminti un oscior de peste ramas ;))
Rares Ichimescu
Rares Ichimescu2 ani în urmă
Mancare buna,preturi ca la mare.O singura observatie in scop constructiv:fiecare ne alegem meseria.Usa e deschisa in ambele sensuri.Toti avem probleme dar un zambet,o servire placuta poate face diferenta.Nu imi dau seama daca este aroganta sau frustrare.Oricum,merita mers avand in vedere mancarea foarte buna.
Costel Ciobanu
Costel Ciobanu2 ani în urmă
Un Restaurant foarte relaxant și cu o mâncare bine pusă la punct!💯👌🌅
Marius Atanasiu
Marius Atanasiu2 ani în urmă
Mâncarea este delicioasă și personalul foarte amabil. Daca in mai toată stațiunea lucreaza multi zilieri aici se vede că ospătarii sunt bine pregătiți. Restaurantul are o terasa generoasa cu încălzire pentru zilele răcoroase. Dealtfel se vede că restaurantul funcționează tot anul nu doar in perioada estivala.
Diana Stefan
Diana Stefan4 ani în urmă
Locatia este frumoasă, decorul plăcut, însă personalul lasă de dorit, amabilitate și bună dispoziție zero. Mâncarea probabil este bună dacă nu comanzi salată. Salata verde nu era tocmai verde, era veche și stricată, așa ceva sigur nu pui în farfurie, pieptul de pui era rece, cu siguranță a fost ținut în frigider înainte de a fi pus în farfurie. Iar cand i-am arătat ospătăriței ce am în farfurie atitudinea ei a fost pe măsura salatei, de proastă calitate. Raspuns sec și din mers "transmit la bucătărie", iar la plecare pentru ca nu am lăsat bacșiș nici nu a raspuns la salut, ne-a ignorat total. Nu mai spun de ținuta personalului atâta timp cât atitudinea nu este ok. Dezgustător și dezamăgitor!
Mihaela Crisan
Mihaela Crisan4 ani în urmă
Servirea a fost destul de rapidă, ciorba gustoasă cu smântănă si ardei, papanașii pufosi (pe placul meu). Preturi rezonabile, raport pret-calitate bun.
Locații recomandate