/Constanta/Restaurant

Restaurant Albatros

Strada Traian, Constanța 900178, România

Restaurant Albatros
Restaurant
4
357 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JFV+C8 Constanța, România
+40 241 615 717
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Doina Baboi
Doina Baboi4 ani în urmă
Super revelion cu preparate excepționale.Felicitări,mai venim!
Cristi Popa
Cristi Popa4 ani în urmă
Mâncarea... la fel de buna ca-n anii trecuți, atunci când alergam prin tara. Fasole cu ciolan delicioasă (asta am ales azi). Din pacate, atmosfera rămâne neschimbată, aceeași ca-n anii '80-'90. De aceea am oferit 4*
Dansro24
Dansro244 ani în urmă
Pentru mâncare tradițională e ok, personalul nu excelează dar tot așa... E ok. S-a întâmplat o dată să ne aducă în loc de ciolan cu fasole, ciolan cu varză (că așa i s-au părut ei că e mai gustos...), Total greșit...
Emanuel Cristian
Emanuel Cristian4 ani în urmă
Restaurant cu parfum "comunist", in sensul că poți regăsi costumația din acele vremuri, servirea pe măsură dar cu aspect de anii '90-2000. Produsele sunt simple dar gustoase, la prețuri excelente.
Constantin Vasilica
Constantin Vasilica2 ani în urmă
Mai multa amabilitate fata de clienti,pe mine mati uitat cu friptura si in final mi-ati adus ce mai rămăsese , prea mult curent pe terasa iar stâlpii se cam clatină când bate vântul e posibil sa cada unul si sa aveti probleme în rest e atmosferă plăcută si destinsa .Multumesc pentru servire..
Danu Alexandru
Danu Alexandru2 ani în urmă
Vi se pare normal dupa ce mananc sa cer mancarea la pachet sa mi se puna pizza cu orez si cu cartofi la un loc ? Vi se pare normal sa mi sa puna cotoarele de la pizza la pachet ? Estw o bataie de joc nu.voi mai reveni niciodata la acest local .
DJ MIST Romania
DJ MIST Romania2 ani în urmă
Mâncare bună, românească, ospătari buni, curat, se poate servi si afara pe terasă, maxim 4 persoane la o masă, se respectă prevederile legii, privind distanțarea socială. Va recomand cu mare drag !
Prundaru
Prundaru2 ani în urmă
Localul, personalul, patronul, mancarea...totul la superlativ! O experienta, o calatorie in timp, o mancare gatita cu SUFLET! Parca bucatarul gateste pentru familia lui! Extraordinar!
Locații recomandate