/Constanta/Restaurant

Terasa Motor

Constanța 900001, România

Terasa Motor
Restaurant
4.2
624 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6JMG+Q9 Constanța, România
+40 727 958 900
terasamotor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–2
Marți: 7–2
Mirecuri: 7–2
Joi: 7–2
Vineri: 7–2
Sâmbătă: 7–2
Duminică: 7–2
Scrie o recenzie
Maria Trandafir
Maria Trandafir2 ani în urmă
Jalnic! Sub așteptări. O terasa cu tradiție nu e în stare sa servească o pomana porcului sau o tochitura decenta. Totul plin de ulei. Sosuri din borcan direct pe carne... Sper sa nu ne îmbolnăvim... Și pe deasupra a durat și aproape 40 de minute pana a fost gata mâncarea.
Heart Thief
Heart Thief2 ani în urmă
Servire impecabila si promta. Am fost primiti politicos ni s-a oferit o masa avantajoasa desi nu aveam rezervare.
Deasemenea ireprosabila atitudinea chelnerilor, tot respectul.
Mancarea exact ca in poze, pretul acceptabil pentru Mamaia, insa sunt dispus sa platesc cat este necesar daca mancarea comandata are aspect si gust. Gustul surclaseaza pretul.
Am comandat 3 salate diferite portii mari excelente, vita cu parmezan, incredibila si pui cu gorgonzola, un gust nemaintalnit.
Am fost extrem de multumit de bucatar, de servicii si de restaurant felicitari!
Recomand tururorsa vina aici daca isi doresc sa aiba o seara memorabila!
Ovidiu Costan
Ovidiu Costan2 ani în urmă
Am comandat tochitura cu mamaliguta , mici probleme ,dar seful de sala domnul Florin a rezolvat prompt problema cu multa amabilitate si respect ! Un adevarat profesionist . Bravo de personal ca si domnul Florin are nevoie HORECA dupa tot ceea ce a fost . Felicitati domnule Florin profesionist . Multumim mult o sa revenim cu siguranta !!!
Lăcrimioara Violeta Popovici
Lăcrimioara Violeta Popovici2 ani în urmă
O terasa primitoare, ambient modern, delicii pe toate gusturile, eleganță și receptivitate ! Un model pt multi antreprenori din aria Constanței ! As da mai multe stele☆☆☆☆☆☆☆☆☆ 🤩
Laurentiu
Laurentiu2 ani în urmă
In scurta plimbare pe care am avut-o in Constanta mai exact in Mamaia am descoperit Terasa Motor unde am intrat sa servesc o portie de ciorba de vacuta.
Pot sa recomand cu mult drag aceasta terasa deoarece mie mi-a placut foarte mult mancarea de aici, ospatarii sunt atenti sa te serveasca intr-un mod profesional, rapid si eficient. Recomand!
Pretul pentru o portie de Ciorba de Vacuta 16.5 lei
Fel de Fel Daiana R.
Fel de Fel Daiana R.4 ani în urmă
Totul foarte bine calculat. Ospătarul care ne-a servit la masa foarte atent si bine educat în meserie. Mâncarea destul de bună. Prețurile picante, dar... e Mamaia 😅👍🏻
Andreea Iordănescu
Andreea Iordănescu5 ani în urmă
servire decent de rapida, mincarea destul de buna insa mult prea scumpa, am mincat snitel cu mozarella si rosii....carnea din snitel era....foaie de tigara .....salata Motor....bunicica.... platou peste, bun
Bogdan Bogdan
Bogdan Bogdan2 ani în urmă
Serviciile in Romania le stim toti.. dar la acest restaurant a fost prea mare bataie de joc. Mancare prost gatita si cu ingrediente de proasta calitate . Scoicile provencial din meniu erau facute cu bulion si putin usturoi.. nu au nici macar bunul simt sa foleseasca niste produse de calitate.. si dupa parerea mea ori patronul nu ofera bucatariei produse de calitate si este pus sa gateasca cu "nimic" ori cel din bucatarie nu e bucatar e doar unul care a facut in viata lui doar 2 oua prajite. Pastele la fel acelasi "sos mult spus apa cu bulion .platoul mediteranean cu miros ranced, paine prajita era niste paine feliata care sa intarit apoi pusa apoi putin pe plita la prajit pentru ca in 5min era petroi. Ospatarita reperand ce sa comandat sa fie sigura ca a trecut tot, noi fiind un grup de 7 persoane a reusit sa aduca mancare doar pentru 5. In conluzie dezamagiti total. Si nu pot sa nu mai spun ceva de bucatar un bucatar care se crede bucatar nu accepta sa lucreze undeva daca nu are cu ce lucra sau ala in veci nu poate fii numit bucatar. Eram sa uit si de pizza aluat tare si ingrediente de cea mai proasta calitate.
Locații recomandate