/Constanta/Restaurant

Sabroso Mamaia Cazino

Mamaia, Constanța 900001, România

Sabroso Mamaia Cazino
Restaurant
3.8
744 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6JMF+VP Constanța, România
+40 729 440 307
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
George M. Chitaru
George M. Chitaru2 ani în urmă
Am fost aici in August 2021, odată cu prietena mea si un grup de tovarăși si odată cu prietena si cu părinții mei.

Locația mi s-a părut foarte ok. Atmosfera era foarte relaxantă, mai ales ca am fost seara si iluminarea este calda si plăcută.

Mancarea a fost destul de bună. In prima zi, din grupul nostru de vreo 10 persoane nu s-a plâns nimeni nici de calitate, nici de cantitate.

Când am fost cu părinții mei si lor le-a plăcut foarte mult, atat mancarea cat si localul.

Porțiile au fost suficient de mari, iar raportul preț calitate mi s-a părut foarte bun pentru aceasta zona turistică.

In prima zi eu am luat o porție de Spaghetti Carbonara si pot spune ca a fost una dintre cele mai ok paste Carbonara pe care le-am comandat. Nu au fost foarte grase, porția a fost decentă, au avut suficient parmezan și bacon. Evident, gusturile difera, însă cu siguranță nu veți simți ca ați dat greși cu aceasta opțiune dacă va plac pastele Carbonara.

A doua zi eu am luat Amor a la Mexicana (orez cu pui si legume in stil mexican), prietena mea a luat Piept de Rata cu Piure cu Verdețuri, iar părinții mei au luat Cotlet si Ceafă de porc cu cartofi. Toate porțiile au fost generoase, inclusiv pieptul de rață unde ma așteptam sa fie o porție mai mica.

La final am luat și o porție de Papanași care nu sunt chiar papanașii clasici ci sunt 8 gogoșele mai mici. Au fost perfecte pentru un mic desert pentru toți 4.

Ca băuturi, eu am luat o limonada cu pepene galben care a fost absolut geniala. Este într-adevăr cam dulce, dar e foarte gustoasă si se vede ca e făcută cu piure de fructe, nu cu sirop. A meritat cei 20lei! Doar sa va luați si o apa daca va este sete deoarece acea limonada nu va stinge setea prea mult.

Servirea a fost destul de rapida de fiecare dată.

Preturile au fost decente, dar aici va puteți orienta fiecare după bugetul alocat verificând meniul înainte.

Baia este curata, deși e undeva ascunsa prin spatele restaurantului.

In concluzie, este un loc unde as reveni fara probleme sa mananc.

Singurul dezavantaj ar fi ca pentru mese cu multe persoane (+10 persoane) afara nu prea e loc suficient. Dar nu merita sa scad rating ul din acest motiv.
Cristina Alexandra Lazar
Cristina Alexandra Lazar2 ani în urmă
2 ore de asteptare la mancare. Cand vine comanda... SURPRIZA... In loc de piure mi-a fost adus orez si in loc de sos de fructe de padure... Cotor de ananas. Rata fiarta in loc de gatita conform asteptarilor pentru un dish de 65 de lei si aproape facea mac-mac. Bucatarul a refuzat sa scoata rata de pe bon, deoarece a fost mancat mai mult de 80% din felul de mancare, ceea ce nu este adevarat.
Slab, foarte slab si dezamagitor. Atitudinea chelneritei lasa de dorit. Nu s-au adus bauturi la masa conform comenzii, s-au uitat parti din alte feluri de mancare comandate. Pahare varsate peste una din persoanele de la masa.
Iulian Popa
Iulian Popa2 ani în urmă
Dezastru....!!!
Am stat ....doar o oră ca să primim o porție de spaghete carbonara.
O fătucă cu ochelari (18+), care nici măcar nu a răspuns când am întrebat-o de ce a durat o oră comanda, s-a întors cu spatele ca și cum nu ar fi înțeles limba.
În comparație cu locația de la Rex unde chelneri ca Jery și Andrei rar vezi.
Viteza, ospitalitate indrumare, tot.
Acolo totul la superlativ , aici la polul opus.
Alexandru Miron
Alexandru Miron2 ani în urmă
Revenim mereu in aceasta locatie vara, ambianta moderna si placuta . Mancarea soseste foarte rapid , calda si chiar are gust, asa cum trebuie sa existe oriunde . Ospatarul si ajutorul de ospatar ( 2 fete tinere, descurcarete ) foarte amabile, s au miscat foarte rapid . Un plus pentru parinti : au scaune de copii foarte ok si destul de multe la numar din cate am vazut .
Twin
Twin2 ani în urmă
Mancarea foarte buna. Felicitari!! Dar ieri pe la ora 21, am fost in restaurant si am comandat de mancare. Un ospatar care s a purtat frumos cu noi. Ajutorul lui de ospatar a venit sa ne aduca tacamurile si am simtit un miros puternic de alcool din partea ei. Am intrat pana la baie si am vazut personalul cum consumau alcool. I am spus ospatarului ca ajutoarea ei este in stare de ebrietate.
George maria
George maria2 ani în urmă
Mancarea impecabila, 4 din 6 oameni de la masa am vomitat dupa.
Bucatarul este revolutionar, pune orez in loc de cartofi pai, si cand trimiti farfuria inapoi la bucatarie, iti tranteste cartofii pai peste orez , ca na, doar nu schimba farfuria, le-a lasat pe amandoua acolo sa fie.
Ospatarul a fost ok, saracul era clar un baiat tanar venit sa faca niste bani pe vara, si extrem de serviabil, pacat ca celelalte servicii nu-l ajutau
Bogdan Refec
Bogdan Refec2 ani în urmă
Limonada cu gust artificial si un aspect dubios.
Din carbonara se putea manca maxim 4 linguri fiindca altfel aveai senzatie de greata. Inelele de calamari pareau ata dentara si sosul turnat ca din galeata de savana. Pretul platoului cu fructe de mare este mai mare decat al celor din port , dar calitatea mult inferioara. Clar nu o sa mai mananc a 2a oara
Daniela Chelariu
Daniela Chelariu2 ani în urmă
Mancarea, servirea si personalul, totul este foarte bun si bine organizat. Nu am asteptat mult niciodata cand am mers, iar mancarea mereu a fost la superlativ.
Locații recomandate