/Constanta/Restaurant

Blue Acqua Restaurant - Faleza Mamaia

Unnamed Road, Constanța 900001, România

Blue Acqua Restaurant - Faleza Mamaia
Restaurant
4.4
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6JWC+CR Constanța, România
+40 747 226 225
blueacqua.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–23
Marți: 11–23
Mirecuri: 11–23
Joi: 11–23
Vineri: 11–23
Sâmbătă: 11–23
Duminică: 11–23
Scrie o recenzie
Liliana Matache
Liliana Matache2 ani în urmă
Preparate proaspete, gustoase, locatie perfecta. Cu siguranță vom reveni 🙂
Stefan
Stefan2 ani în urmă
Plusuri: loc destul de linistit, zona accesibila, chelnerul a recomandat tonul in crusta conform celor de la bucatarie.

Minusuri: personal antipatic, au lipsit parti din comanda, servetele, sare, piper inexistente.

De asemenea, masuri anti-covid si ele inexistente, personalul nu poarta masti si nici nu exista gel dezinfectant.

Am fi apreciat daca personalul ar fi fost la fel de atent si receptiv cand am cerut nota de 3 ori la fel ca atunci cand stateau si ascultau conversatiile de la mese.

Complet dezamagit si de gustul mancarii, o portie de dorada arsa si un ton cu plating-ul foarte “ad-hoc” de pat de frunze aruncate si condimente care nu erau de gasit. I-as fi dat 0 stele daca se putea.

Restaurantul din Iasi de exemplu este mult peste cel de aici, de aici si review-ul care ar putea parea “rautacios” fata de un restaurant care se afla fix langa mare.
Dragos Popescu
Dragos Popescu2 ani în urmă
Locatie placuta, specific pescaresc, servirea mai greoaie dar mancarea buna. Recomand biban de mare si rapane la gratar. Platoul rece vine insotit de un sos verde, gust lemnos si apos, respingator. Mergea mai degraba un sweet chilli.
Victor Stanescu
Victor Stanescu2 ani în urmă
Restaurant cu terasa, unde poți accesa un meniu pescăresc cu specific italian foarte bogat.Bine înțeles că sunt incluse și produse cu specific tradițional romanesc.Toate produsele sunt proaspete ,iar rețetele te vor convinge sa revii cu mare placere.
Adina Idalina
Adina Idalina2 ani în urmă
O locație frumoasă. Am fost întrebată de către prima persoană: "Cu ce pot să vă ajut?", de parcă nu era evident că m-am oprit să mănânc... Maxim puteam să îmi caut job... În fine! Două persoane, da? Da. Orele 18.50. "A, zice o a doua persoană, depinde ce comandați, că la orele 20.00 încep să vină programările." În acel moment gradul de ocupare era de 30%. "Du-i la o masă care nu e rezervată!" Bine, zic, avem timp până la orele 20.00. Apare un tânăr, ne ia comanda de băuturi, revine cu băuturile după 20 de minute ( o cafea și un mojito), ne ia comanda de mâncare, cu care vine mai repede (se "coc" mai greu băuturile la ei). Între timp nu se intra decât așa cum intraserăm și noi, cu un soi de indulgență... A trebuit să-l caut pe tânărul care ne servise, căci, dacă nu era treabă, stătea cu colegii la o discuție... Concluzia: nu reușesc să înțeleg de ce nu avem o altă abordare, care să îl facă pe client să revină. Mănânci într-o locație aleasă pe criterii estetico-vizuale, dar nu te simți "răsfățat" de către angajați. Pe premisa veșnică: e, nu mai vine ăsta, lasă, că vine altul... Păcat!
Mihai Dinu
Mihai Dinu2 ani în urmă
Somnul la plita cu mamaliga si mujdei este fantastic!!
Adrian Burlibasa
Adrian Burlibasa2 ani în urmă
Fiind un client care a cutreierat toate cele 4 locații ale lor, Galați, Iași și Constanța, servind masa la ei de vreo 4 ani, la ultima vizită, la Constanța am rămas cu un "gust amar".
Cu toate că în meniu, peștele pe plita, include printre altele și mujdeiul de usturoi, pe nota de plată am fost taxat pentru acesta. Și cât credeți că am plătit pentru el? Nu vă mirați, "doar" 15 lei!!!
Dezamăgitor.
Robert Epure
Robert Epure2 ani în urmă
După ce am stat vreo 40 minute fara nici o mâncare adusă, ospătarul a zis că nu ne-a adus bruschetele comandate pentru că nu știa că le vrem la început.. primul loc unde ospătarii nu știu care sunt aparitivele.. zargan și lufar nu mai era, că nu aduc prea mult.. mâncarea primita a fost buna, dar servirea și aprovizionarea nu justifică preturile de vest. Ne-a ajuns experiența, nu e un loc unde as reveni.
Locații recomandate