/Constanta/Restaurant

Pizza ANTICO

Strada Nicolae Iorga 48, Constanța 900178, România

Pizza ANTICO
Restaurant
4.8
743 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5JPP+4M Constanța, România
+40 799 220 440
m.facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–22
Marți: 11–22
Mirecuri: 11–22
Joi: 11–22
Vineri: 11–22
Sâmbătă: 11–22
Duminică: 11–22
Scrie o recenzie
Raileanu302 zile în urmă
Uau pizza gustoasă super bună .recomand cu încredere
SMihai EIAHR
SMihai EIAHR2 ani în urmă
Treceam prin zonă și copii țipau că vor pizza. A fost o alegere la întâmplare. De acum, va fi o alegere de fiecare dată când vom fi în zonă. M-au surprins plăcut. A intrat în topul nostru. Știu să facă un blat bun, cuptorul este cu lemne și se simte, ingredientele sunt cu gust alese și au gust. Și nu în ultimul rând, (pentru noi care luam câte 6 pizza odată) prețul este decent. BRAVO...
P.
P.2 ani în urmă
pizza foarte bună, făcută de oameni pasionati
Eduard
Eduard2 ani în urmă
Pizza a sosit rece desi am comandat direct la telefon, nu prin Tazz/Glovo etc. Daca va laudati cu blat napoletan, macar sa stiti ca in Italia se serveste fierbinte, nu rece si uscat. Pizza Rustica a avut sunca si ciupercile aproape crude iar sosul de rosii a lipsit. Nu recomand!
Nicole Nigel
Nicole Nigel2 ani în urmă
O pizza excelentă, pe vatră,un gust unic.
O echipa tânără, deosebită,o servire exemplară,vom reveni cu drag,ori de câte ori vom ajunge in Constanța, sarumana pt masă 😚❤
Iulia I
Iulia I2 ani în urmă
O pizza excelenta! I as fi dat 6 stele daca as fi putut. Categoric Cea mai buna din Constanta, iar preturile, gustul, si ingredientele de calitate te fac sa revii!
JST Media
JST Media2 ani în urmă
Foarte buna pizza, își merita cele 5 stele
Alexe ioana dolores
Alexe ioana dolores2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte neplacuta, din pacate! Am comandat Pizza Pesto, care conform atat meniului online, cat si aplicatiei Takeaway, contine mozzarella, pesto, rosii cherry si busuioc. Cand a venit, am observat ca e toata verde, avea doar pesto si mozzarella. Gustul nici nu vreau sa il descriu! Am sunat pentru a le semnaliza greseala si mi s-a spus ca au schimbat reteta.. dar nicaieri in online nu au facut modificarea. Si nici la telefon nu am fost informata atunci cand am facut comanda! Simt efectiv ca am aruncat banii pe geam, nu pot manca asa ceva. Si nu am primit nici bon! Cu siguranta nu voi mai comanda niciodata de aici!
Tarcea Mihai
Tarcea Mihai2 ani în urmă
Buna pizza. Preturi bune. Locatia pare foarte curata.
Locații recomandate