/Constanta/Restaurant

Bacaro Port

Strada Marinei, Constanța 900178, România

Bacaro Port
Restaurant
4.5
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5MF6+JC Constanța, România
+40 743 183 990
m.facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–23
Marți: 10–23
Mirecuri: 10–23
Joi: 10–23
Vineri: 10–23
Sâmbătă: 10–23
Scrie o recenzie
Ana maria
Ana maria2 ani în urmă
Foarte buna mancarea, am avut o portie de paste cu fructe de mare, alta cu somon si un tiramisu. Recomand! Si servirea foarte ok
Andreea Mihaela
Andreea Mihaela2 ani în urmă
Mâncare delicioasă, priveliște superbă, pe malul marii
Valentin Blaga
Valentin Blaga2 ani în urmă
Mancare foarte bună proaspata si fierbinte, servicii foarte bune, multe recomandari din partea chelnerului, seara borsul de peste a fost terminat si nu am avut posibilitatea sa il încercăm. Preturile sunt ca la celelealte cherhanale. Am primit bon fiscal. Am primit mulțumiri si la revedere la plecare.Tubul de caldura ajuta. O experienta frumoasă sigur mai revenim.
Radu Matei
Radu Matei2 ani în urmă
Din păcate mancarea nu s a ridicat la înălțimea locatiei sau a prețului cerut. Orez cu fructe de mare fara gust. Baby caracatița avea gust si miros de stricat. Pentru porția de creveti am cerut un sos de vin alb cu usturoi, am primit apa cu iz de sosete nespălate.
Dragos Trache
Dragos Trache2 ani în urmă
Locație langa apă, chiar in port, foarte frumos amenajat ,personal amabil, muzica bună. Preturile maricele, porțiile medii, dar aspectul si gustul excelente.
Bogdan I
Bogdan I2 ani în urmă
Am venit la Bacaro dupa ce am văzut recenziile pozitive (peste +2000) pe Google și notele mari 4,5. Pot sa confirm că locația e ok atât mâncarea cât și servirea.

Am luat micul dejun și experiența a fost plăcută: am ajuns înainte de deschiderea programului (10:00) insa personalul a fost politicos și ne-a primit . Am comandat omleta tradițională (16 lei) și a fost gustoasa. As fi apreciat daca ar fi oferit și câteva legume langa omleta.
Cappuccino (11 lei) la fel a fost bun.
Pentru desert am ales Tiramisu (20 lei) care a fost bun iar servirea a fost foarte rapida (într-un minut mi s-a adus la masa pentru că erau deja gata).

Per total raportul calitate - preț e ok. Locația e frumos amenajata. Recomand
Daria Militaru
Daria Militaru2 ani în urmă
Locatie frumos decorata, cu vedere spre port. Personal usor neprietenos.
Mancarea a fost foarte buna. Pestele a fost proaspat preparat, a venit fierbinte si a fost gustos. Preturile sunt accesibile.
Livia Mihai
Livia Mihai2 ani în urmă
MINUNAT!

Absolut minunat! Unul dintre cele mai bune locuri in care puteti manca. Priveliste superba, direct pe malul marii. Recomand platou pescaresc pentru o experienta noua cu zacusca de peste, chiftele de peste, carnati de peste, icre proaspete + multe alte preparate doar din peste. Merita fiecare leu (125 de lei costa platoul). Personalul extrem de amabil, bine dispus si bine pregatit desi era foarte aglomerat si abia se gasea o masa libera. (NEAPARAT mergeti cu rezervare).
Cel mai bun orez cu fructe de mare mancat. - 60 de lei/portia
Toate preparatele din peste au fost proaspete. Raport calitate-pret extrem de ok.
Locații recomandate