/Constanta/Restaurant

Restaurant Toscana

Strada Mircea cel Bătrân nr. 103, Constanța 905700, România

Restaurant Toscana
Restaurant
4.5
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JMX+5J Constanța, România
+40 241 616 360
restaurant-toscana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–23
Marți: 11–23
Mirecuri: 11–23
Joi: 11–23
Vineri: 11–23
Sâmbătă: 11–23
Duminică: 11–23
Scrie o recenzie
Amelia Manea
Amelia Manea2 ani în urmă
De cum am pășit pe ușa restaurantului n-am putut să nu remarc bogăția de artă! De la pereții plin de tablouri, la scrinurile vintage pline de porțelanuri și cristaluri fine, fiecare colț își spune povestea obiectelor colecționate în timp.... Poate puțin prea mult pentru camerele micuțe și care pot părea astfel prea încărcate... Altfel mâncarea excepțională, și deși era vorba de o petrecere restrânsă și terasa plină, mâncarea a venit destul de repede. Personal amabil, ambient placut!
Luminita Musteata
Luminita Musteata2 ani în urmă
Mă bucur că se găsesc, încă, în modernul oraș Constanța, asemenea restaurante. Eu personal sunt un pic "old fashion": îmi place ca atunci cand merg la un restaurant servirea sa fie buna, nu perfectă, chelnerul să fie atent cu clienții fără sa pară că îi urmărește și sa poată da sugestii celor nehotărâți. Îmi place mancarea în cantități pe care sa le poți mânca fără mare efort dar plină de gust și cu plating plăcut. Îmi place conversația la masă și apreciez lipsa televizorului într-un restaurant și muzica de calitate la un volum rezonabil. Am găsit toate astea la Toscana. Felicitări! Voi repeta experiența. Sunt convinsă ca data viitoare voi avea nevoie de rezervare. E extrasezon marți seara și restaurantul ocupat😊.
Corina tudorache
Corina tudorache2 ani în urmă
Atmosfera placuta, servire prompta, personal amabil, mancare delicioasa
Lili Ana
Lili Ana2 ani în urmă
Cel mai bun risoto cu creveti! Locatia frumoasa, personal amabil, nu inteleg de ce meniul in limba romana e scris atat de mic. (italiana fiind scris mare, normal pe primul rand) Nu am putut citi meniul, desi as fi vrut sa diversific.
Pippo Pippo
Pippo Pippo2 ani în urmă
Delicios tot ce s-a consumat la masă. Complimente bucătarului!
Camelia Lungu
Camelia Lungu2 ani în urmă
In acest anotimp , cand la malul marii nu sunt deschise restaurantele , Restaurantul Toscana din Constanta , a fost foarte primitor , serviciul bun , felurile de mancare copioase si gustoase.
Mazilu Antonio Catalin
Mazilu Antonio Catalin2 ani în urmă
Tot ce nu mi-a plăcut este că nu pot da mai mult de 5 stele, un local frumos clasic cu oameni respectuoși și cu fete frumoase.💪🏻❤️
Ioan Lapos
Ioan Lapos2 ani în urmă
Locație decorată cu gust, mobila si decoruri retro, servicii si mâncare ok
Locații recomandate