/Constanta/Restaurant

Marco Polo

Strada Sarmisegetuza 2, Constanța 900670, România

Marco Polo
Restaurant
4.5
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JJX+XM Constanța, România
+40 241 617 357
m.facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–21
Marți: 11–21
Mirecuri: 11–21
Joi: 11–21
Vineri: 11–21
Sâmbătă: 11–21
Duminică: 11–21
Scrie o recenzie
Robert Kramer
Robert Kramer2 ani în urmă
Restaurant foarte bun dar se poate veni numai cu rezervare.
Teodora Ada
Teodora Ada2 ani în urmă
Un restaurant foarte frumos.
Personalul amabil,servire rapida,atmosfera placuta.
Marius Tillinger
Marius Tillinger2 ani în urmă
De regula, un restaurant bun se consolidează printr-o combinație de mancare buna, personal competent, curățenie si atmosferă, in diferite proporții. In cazul de față, mâncarea este exceptionala, in unele cazuri, chiar spectaculoasă (aceasta fiind pregătită chiar in fața ta), personalul este foarte bine pregătit, curățenia este impecabila, iar atmosfera relaxantă si plăcută ma proiecteaza intr-un vis frumos. La finalul zilei nu pot decat sa aștept iar ziua cand voi ajunge pe aici. Daca as putea i-as oferi 10/10, dar platforma de review este restrictiva.
Aurelia P
Aurelia P2 ani în urmă
Un restaurant care își merită locul în top 5 restaurante Constanța. Pastele cu somon excelente, la fel și cele cu trufe în roata de parmezan (cu felii de trufă adevărată tăiata sub ochii clientului 👍🏻). Singurele puțin sub nivel au fost salata cu piept de rață (exces de ulei) și tiramisu (cred că era prea proaspăt, pișcoturile parțial însiropate). În rest ingrediente bine alese, gustos de nota 10!
Eu Vio
Eu Vio2 ani în urmă
Un meniu dedicat, într-un spațiu cu o vegetație luxuriantă. Servire ireproșabilă.Merită încercat absolut orice specialitate din meniu. Bravo conducerii și mai ales personalului profesionist.Felicitări.
Corneliu balan
Corneliu balan2 ani în urmă
Mancare ok, gustoasa, rafinata inclusiv fonfleuri dar cu cateva amendamente recente : nu primesc familii cu copii ca sa nu aiba deranj; azi la pranz se chinuia una cu o muzica ambientala PREA TARE pt pranza si ea cu o vioara, total nepotrivit. Apropo, si preturile NU SUNT de 2SS ci de 3-3.5 (9 ron un pepsi, 12 o sticla de apa, 40 o portie de paste normale)
Vanessica2011
Vanessica20112 ani în urmă
Mancare excelenta si servire impecabila. De fiecare data cand am venit la acest restaurant in ultimii ani am fost multumita si deobicei aleg acest restaurant pentru evenimente speciale. Motivul pentru care nu pot acorda cinci stele este faptul ca este aproape imposibil sa-ti raspunda cineva cand suni la numarul lor de telefon. Aproape de fiecare data cand am vrut sa fac o rezervare a trebuit sa merg direct la restaurant deoarece incerc sa sun de cateva ori inainte, dar nu raspund aproape niciodata. Odata am sunat 3 zile la rand de cateva ori pe zi fara succes.

Trebuie sa mentionez si faptul ca odata au uitat de o rezervare pentru ziua surorii mele si cand am ajuns la restaurant a trebuit sa asteptam sa elibereze o masa deoarece sala era plina, in ciuda faptului ca am facut rezervarea cu o saptamana inainte.

Daca ar rezolva aceste probleme atunci ar merita 5 stele cu siguranta.
AGW CS
AGW CS2 ani în urmă
Mancare ok, exceptand salata de varza care era super tare si tot timpul te intreaba de … Certefec@t ☹️

Comparand cu ceilalti din Constanta, 3 stele este mult!

Guys, fiti putin mai flexibili 🙃
La ceilalti nu sunt asa multe restrictii si seful/sefa de sala este mai “descuiata”!
Locații recomandate