/Constanta/Restaurant

Virgo Restaurant

Strada Ștefan cel Mare 4 , 907206, Constanța 900178, România

Virgo Restaurant
Restaurant
4.2
247 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5MJ2+FP Constanța, România
+40 745 936 266
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Daria Barbu
Daria Barbu4 ani în urmă
Tot ce inseamna servire lasa de dorit, iar muzica este data MULT prea tare. Rusine, meritati o stea, dar v-as da doua.
Beleaua
Beleaua4 ani în urmă
am comandat spaghete si mi a adus penne spunandu mi ca sunt mai usor de mancat iar pe nota de plata a mai pus un suc in plus
Andy Simplu
Andy Simplu4 ani în urmă
O locatie amenajata ok. La mancare nimic special, insa preturile sunt mari pentru ce ofera.
Adriana Balan
Adriana Balan4 ani în urmă
Dupa ce am asteptat 15 minute sa ni se aduca meniu, un ospatar a venit la masa sa ne intrebe cate persoane suntem si cat stam pt ca masa e rezervata. Mentionez ca nu era niciun semn cu "rezervat" la masa unde noi ne-am asezat, pe alte mese fiind semnul "rezervat". Urat!
Larisa dragan
Larisa dragan5 ani în urmă
Este un spatiu foarte bine aerisit, servirea este ok, personalul amabil, se poate fuma pentru ca au geamuri modulare si le este permis. Se poate si manca, mancarea e buna. Pentru centru, preturile sunt de bun simt. Recomand.
G-LoVeR ##
G-LoVeR ##5 ani în urmă
Foarte urâtă experiența localul frumos dar servirea praff adică am comandat la 21:30 o porție de pene carbonara și la ora 22:10 l-am întrebat pe ospătar și mi-a spus că mai durează puțin am așteptat să îmi vina mâncarea până la 22:30 și a fost foarte nașpa nu avea nici un gust parcă au fost făcute în viteza la mișto după 5 minute am cerut un pepsi nu știu ce a făcut timpul da pentru un pepsi a trebuit să aștept 15 minute asta după ce i-am reamintit . Deci nu am ce sa zic restaurant ok servirea și pastele foarte proaste. Mulțumesc.
Ioana Meirosu
Ioana Meirosu5 ani în urmă
Aparent este o banala cafenea insa cand intri te surprinde ambianta unui mediu foarte placut, foarte spatios si retras de privirea bulevartului Mircea cel Batran. Eu am mers seara si am avut surpriza sa ascult si muzica de calitate, pe gustul inimii mele, pentru ca acolo era o formatie care imbina diferite stiluri muzicale (de la muzica machedoneasca, la greceasca si altele). E foarte placut sa servesti ceva si sa nu te plictisesti. Am observat ca lumea se ridica la dans si asta m-a incantat foarte tare. Recomand cu drag acest local
Corina T
Corina T6 ani în urmă
Mancarea mi a placut foarte mult. Astepti cam 30-40 min. Nu imi placu deloc faptul ca se fumeaza.
Locații recomandate