/Constanta/Restaurant

Tara's GastroPub

Strada Alexandr S. Pușkin 36, Constanța, România

Tara's GastroPub
Restaurant
4.6
697 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5MP2+G2 Constanța, România
+40 770 653 055
m.facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Miha Ela
Miha Ela2 ani în urmă
Din pacate localul nu mai este ce a fost, probabil bucatarul a facut diferenta in trecut, mancarea mult sub asteptari, regulile anticovid lipsesc cu desavarsire, macar ati putea sa spuneti ospatarilor sa poarte masca, nu se cere certificat verde. Nu voi reveni.
L P
L P2 ani în urmă
As vrea sa fac o comparatie cum era la Tara's GastroPub si cum este acum,dar nu prea exista termen de comparatie.Am fost in 2017 si acum in 2021.In 2017 a fost wow.Acum .....In 2017 aveai apa din partea casei,oferta la coaste cu bere gratis,venea domnul Octavian la masa sa vorbeasca cu tine.Cartofii aia care se serveau cu coastele erau dementiali,acum sunt doar niste cartofi ingalati in ulei si putin arsi pe margine.Se serveau cu un sos si salata de telina.Acum sunt fara sos si salata :doua frunze de salata verde.Am gustat din pastele quatro formaggi si sticksuri de pui,nu aveau sare. Limonada la 15 lei ,apa chioara,nici macar frunzele de menta nu erau proaspete. Ca sa nu mai zic ca era la o masa alaturata o persoana venita cu un caine.Pe bune?Caine la restaurant?Atunci aveati clienti putin si calitate la mancare,acum a crescut numarul de clienti si a scazut calitatea.Pacat.O zi buna.
Tita Lucia
Tita Lucia2 ani în urmă
Excelent! O locație super drăguță, mâncarea de 5 stele, un loc unde sigur îți dorești să te întorci!
Andrei Giuglea
Andrei Giuglea2 ani în urmă
Un loc excelent, cu o grădină pe care nu o intuiești din stradă, nu mare doar vreo 30 de locuri, cât să fie bine, mâncare excelentă și oameni amabili.
O stare de bine de la început până la plecare, felicitări, nota 10!
Poate și de asta am fost de două ori în două zile 😁
Cosmin Mîndru
Cosmin Mîndru2 ani în urmă
Unul dintre cele mai drăguțe restaurante în care am fost. Mâncarea este foarte bună, iar personalul este foarte drăguț și peimitor. Revin după bac :))
Adela Smeu
Adela Smeu2 ani în urmă
Meniul vechi într-adevăr era mult mai interesant , imi este dor de urechiile de porc și obrajaorii de vita ! Ador faptul ca sunteți prietenoși cu animalele !!!
Alex Nicolae
Alex Nicolae2 ani în urmă
a fost incredibil. recomand bibanul de mare cu piure de ciuperci. o experienta culinara desavarsita. in topul preferintelor mele. de asemenea, am gustat grilled pork sandwich-ul (porc preparat 2 ore) care a avut un gust profund. am fost captivat. nu ma asteptam sa descopar asa ceva la doi pasi. cum noteaza trip advisor: « a hidden gem »
Priscoveanu Nicolae
Priscoveanu Nicolae2 ani în urmă
Mancare foarte buna,locatia la fel,personalul amabil.
-☆ pentru timpul de asteptare la bucatarie
Locații recomandate