/Constanta/Restaurant

Mangia-Mangia

Bulevardul Tomis nr. 105, Constanța 900178, România

Mangia-Mangia
Restaurant
4.6
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JJX+X3 Constanța, România
+40 733 797 973
mangia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–22
Marți: 11–22
Mirecuri: 11–22
Joi: 11–22
Vineri: 11–22
Sâmbătă: 11–22
Duminică: 11–22
Scrie o recenzie
Andreea Gheorghe
Andreea Gheorghe2 ani în urmă
Mâncarea foarte bună ca în totdeauna iar servirea foarte plăcută, insa prețul pastelor proaspete mi se pare exagerat la 45 de lei porția, indiferent de felul ales. In rest nu pot reproșa nimic.
Lili Ana
Lili Ana2 ani în urmă
Locatie cocheta, cele mai bune paste si deserturile lor:rulada cu caise, tort cu fistic.. Cornurile cu fistic... Doamne, nu te saturi niciodata.. Recomand! P, S:Sefii interzic iubitelor sau iubitii personalului sa serveasca ceva acolo, trebuie sa cumperi pe ascuns!
Mihai Cartoafa
Mihai Cartoafa2 ani în urmă
O experienta buna cu o atmosfera primitoare. Mancarea este ok, pizza gustoasa.
Toader Claudia
Toader Claudia2 ani în urmă
Desi locatia a fost laudata de prietena mea cu privire la mancare (despre care nu neg ca nu ar fi buna), neatentia lasa de dorit. Mi-am comandat paste carbonara , iar aproape de sfarsit am observat un fir de par in mancare. Am chemat ospatarul, care m-a intrebat ce culoare este firul si i-am raspuns ca blond in conditiile in care era acoperit de sosul alb. Firul de par avea culoare intre blond si saten deschis. Acesta mi-a spus ca in bucatarie nu exista nimeni cu par blond, dupa care a plecat probabil in bucatarie sa dea vestea. El se gandea ca eu as fi pus in mancare firul intentionat, urat gest din partea lui. Dupa ce s-a dus in bucatarie, cel mai amuzant moment , au inceput sa iasa tot felul de femei:))). Din cele 4 femei pe care le-am vazut: 2 aveau parul blond, una saten deschis si cealalta parul brunet(pe care o excludem). Mi s-a parut foarte amuzant faptul ca a spus ca nu exista nimeni cu par blond:)))). Dupa toate acestea nu am comentat nimic, la sfarsit au adaugat si pastele carbonara pe lista(un restaurant care se respecta nu ar fi facut asta) si cel mai deranjat lucru a fost ca nici scuze nu au stiut sa isi ceara, ei dand vina pe mine. Foarte urat din partea lor . Cu siguranta nu voi mai reveni!
Sin Dumitru
Sin Dumitru2 ani în urmă
Pandemie și singurătate sunt doua atribuții de nedespărțit care împart oamenii și izolează augumentativ ,personalizat în virtualizare "meta" ca un vers în "univers"...De Sin pe "celular" curând sperând la empatie de la "robotul de bună credință "cu ,(da corect aici punem noi o "virgulă)care vecin îi va fi și care îi va spune "nu sunt ce par a fi"...
Alina ieremia
Alina ieremia2 ani în urmă
Mancare buna,atmosfera neprietenoasa,personalul lasă de dorit
Andreea chelariu
Andreea chelariu2 ani în urmă
După 2 experiențe neplăcute in care am rezervat masă si am fost scos afară pe terasa deoarece nu erau locuri, primind confirmarea rezervări in prealabil, am mai acordat o sansa acestui restaurant si am comandat la domiciliu pizza prosciutto e funghi cu 3 extraoptiuni - si am primit pizza cu porumb fără a se regăsi extraoptiunile elese. Atitudinea celor de la restaurant limitându-se ca de fiecare data, la un "ne pare rau". A fost categoric ultima noastră experienta cu mangia.
Zehan Valentin Gabriel
Zehan Valentin Gabriel2 ani în urmă
Posibil cele mai bune Paste si Pizza din tara daca nu in top 5 sigur. Atmosfera frumosa, locatie cocheta, mancare excelenata. Felicitari intregii echipe si va asteptam in Bucuresti.
Locații recomandate