/Constanta/Restaurant

Tokyo Rikiya by Japanese Chefs

Bulevardul Tomis 120, Constanța 900178, România

Tokyo Rikiya by Japanese Chefs
Restaurant
4.5
790 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JMW+FP Constanța, România
+40 241 666 444
tokyo-rikiya.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–23
Marți: 11–23
Mirecuri: 11–23
Joi: 11–23
Vineri: 11–23
Sâmbătă: 11–23
Duminică: 11–23
Scrie o recenzie
Evelina M
Evelina M2 ani în urmă
Groaznic, aspectul localului foarte dezordonat, ospătarul deloc amabil, nu mai zic că am așteptat 1 oră și 40 de minute să vină comanda …Am fost împreună cu încă 3 prieteni, l am rugat să ne așeze sushi-urile pe două platouri diferite pentru că evident aveam alte preferințe, ni le-a adus amestecate de a trebuit să stăm 10 minute ca să vedem care ce comandă avem. Sushi-urile au fost cât de cât ok dar și cele mai mici pe care le-am mâncat vreodată, nimic deosebit cum am auzit prin recomandări.
De toaletă nu mai zic …infectă cu capcane de șoareci pe jos😂.
Prețurile chiar mari în raport cu calitatea și serviciile oferite .
CLAVA ARMASU
CLAVA ARMASU2 ani în urmă
Astăzi 22decembrie2021 în ajunul Crăciunului am dedicat această zi poporului japonez pe care îl iubesc nespus de mult.Am început ziua în parcul City din Constanța unde m-am rugat ca de obicei la lanterna japoneză unde de fiecare ma rog pentru primarul Yokohamei Matsuo Aiyrama cel care a înfrățit aceste 2 orașe. Apoi în plimbare am ajuns la restaurantul Tokio Rikiya unde am servit masa de prânz. Mi-a plăcut foarte mult mâncarea japoneză iar cel mai mult m-a impresionat bradul ornat de la intrare și aspectul îngrijit, intim și foarte curat.Am rămas cu o impresie foarte buna iar persoana care ne-a se servit a fost foarte drăguță și receptiva ca și bucătarul care a preparat mâncarea. Mulțumesc frumos a fost totul excelent și voi reveni cu mare placere. Arigato. Craciun fericit intregului personal al acestui local.Pe foarte curand!.
Gabriela David
Gabriela David2 ani în urmă
Mâncare variata, bucatar japonez ceea ce prezintă un plus de autenticitate
Augustin Hamza
Augustin Hamza2 ani în urmă
Localul este extrem de mic si inghesuit.
Parcare gasesti mai greu pe bulevard.
Noi am mers toata famila, 2 adulti si 2 copii.
Comanda a durat exact 1 ora si 20 minute. Timpul acesta este innaceptabil indiferent ce ar fi.
Mancarea este extrem de buna si prezentabila. Servirea in schimb lasa de dorit. Noi am prins o fata inalta care parea sictirita si nu a avit chef de nimic. Dupa o ora am vrut sa plecam si ea a spus ca mai dureaza 10 minute, defapt au durat 20 de minute. Sincer nu recomand sa mergi cu copii acolo.
Referitor la preturi care sunt mereu discutabile, pentru noi au parut foarte mari. De 200 lei incepe sa fie ok pt un adult. Ai nevoie de cam 300 sa saturi un adult.
Dupa calculele mele cam 1000 lei o masa pt 2 adulti si 2 copii.
Cum nu am avut loc afara am stat in interior si nu a mers climatizarea in august 2021. Am si stat orele astea in caldura.
Opyxeyo theOne
Opyxeyo theOne2 ani în urmă
Mâncarea super buna doar ca supa Rikiya era prea sărată și asta a fost părerea a trei oameni,nu aveau nimic la desert
Magda Bogdan
Magda Bogdan2 ani în urmă
2 stele pentru timpul îndelung de așteptare, dar 4 stele pentru ceea ce am mâncat (pui terriaky). Da, era si Rikky acolo, cred că și el gătea... Ospătar ,,echipat" in stil japonez, dar care ne-a întrebat pe noi, la final, ce am mâncat, deoarece comanda ne-o luase inițial altă fătucă (care apropo, avea un pantalon banal si un tricou, nimic special🤔)
Dacă au si comenzi delivery, așa se explică timpii mari de așteptare.
Mi-ar fi plăcut și muzica de ambianță sa fie specifică, nu un tv pe perete!✌
Daniel sav
Daniel sav2 ani în urmă
Nu ne-a deranjat deloc modestia si dimensiunile localului , atat cat ne-a deranjat mizeria. Baia cel putin era un dezastru total. Toaletele publice sunt mult mai ingrijite si curate. In cazul restaurantului nostru .... cu siguranta nu se facuse curatenie de mai bine de 2 saptamani.... groaznic.

Servirea comenzii a durat aproape 1 ora ... meniul este foarte dezorganizat, si prost structurat... in fine .. nu ar fi o problema, pana la urma i_am dat de cap.

Portiile sunt foarte mici(referinduma la sushi) iar calitatea este mediocra.... nu au absolut nimic special ... doar niste sosuri de curry si de busuioc sparcâite in mod fashion in farfurie.
Pasta de wasabi este de cea mai proasta calitate, parca ar fi fost de plastic, nici macar nu se dizolva in sosul soya. Pana si algele de la sushi parca erau de plastic. Nu s-au putut mesteca in i ntegime , si nici inghiti.

Am observat o economie n tot ceea de inseamna calitate si cantitate. ... dar nu ecocomie in preturi... care erau destul de piperate.

Cat despre ramenul ce l_am cerut ... nici nu l-am putut manca ... o apã de ciorapi fierti, cu spaghetti la propriu, nu la figurat...si multa sare..oribil in comparatie cu ramenul autentic sau comparand cu cel din alte restaurante .

In concluzie ... groaznic... speram ca aceasta recenzie sa ajute proprietarul si bucatarul sa imbunatateasca calitatea serviciilor ... ne pare rau, este dur, dar speram ca lucrurile se vor imbunatati. Mult succes in continuare.
Mihaela Adam
Mihaela Adam2 ani în urmă
Extraordinar de buna mâncarea, nu se compara cu niciun restaurant din București la gust. Mi-aș fi dorit însă sa aibă și desert și ceaiuri :(
Locații recomandate