/Constanta/Restaurant

Ballans

Mamaia Constanța, statiunea, Constanța 900001, România

Ballans
Restaurant
4.1
799 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
6JMG+W7 Constanța, România
+40 730 332 332
m.facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–3
Marți: 10–3
Mirecuri: 10–3
Joi: 10–3
Vineri: 10–3
Sâmbătă: 10–3
Scrie o recenzie
Dan Ruja1 an în urmă
Execrabil, timp de așteptare foarte mare, mâncarea rece,mizerie, personalul deloc amabil, nu aș mai reveni în viața mea. Recenziile cu 5 stele sunt convins că aparțin unor persoane din anturajul celor de acolo ca o încercare disperată cumva de a păstra cât de cât o imagine.
Iosif Pintilie
Iosif Pintilie2 ani în urmă
Sunt în prezent la restaurant, alături de trei persoane. Am comandat trei pizza și o porție de pui ballans. Puiul a venit după 10 minute, pizza după 30, sosul de la pizza este încă pe drum. Mâncarea ok la gust, servirea execrabila.
Roxana Sadagurschi
Roxana Sadagurschi2 ani în urmă
Mancare foarte proasta, pastele cu fructe de mare erau oribile. Pana si bauturile au fost groaznice. Cartofi vechi de 3 zile si un pui fara gust. Nu recomand nimanui asa ceva
Angela Vasilescu
Angela Vasilescu2 ani în urmă
Dezamăgită! Tind sa cred ca comentariile sunt fake-uri, timp de așteptare f mare, am primit mâncarea înaintea băuturilor, limonada horror, un pahar mic cu acreala, sare de lămâie cu apa, spaghete nemestecate în oala, adică lipite, porție mica, pizza cu salam oribil, cred ca la toate farfuriile retur de pizza rămâne salamul în farfurie, e oribil. Legumele la grătar prepelite cu bricheta, crude și arse pe margini. Brânză pe spaghete în loc de parmezan ..etc. Dar preturi pe măsura!Marfa leagănul, in rest..praf!
MIHAILA DANIEL
MIHAILA DANIEL2 ani în urmă
Mediocru! Preturi mari, varietate mica, timpi mari de asteptare, mancarea a venit rece si ...meh. Ratingurile de 5 stele... platite...cred
Ale
Ale2 ani în urmă
Mancarea a fost buna insa portia de spaghete bolognese putea fi o idee mai mare; pizza a fost gustoasa. Atat cocktailurile cu alcool cat si cele fara alcool au fost reusite. Comanda a durat ceva timp fiindca era foarte aglomerat. Preturile sunt destul de mari iar balansoarele sunt cam invechite. Per total a fost bine.
Florin Dragota
Florin Dragota4 ani în urmă
Terasa frumoasa. Amplasare buna in centru. Piza Diavolo foarte buna. Servirea a fost la fel foarte buna. Am mai avut si paste carbonara foarte bune. Atmosfera placuta muzica de relaxare. Preturi ca la Mamaia. Vom reveni si recomand cu multa sinceritate.
Ella Balasoiu
Ella Balasoiu2 ani în urmă
Mancarea a fost ok. Ciorba doar calduta, mi as fi dorit sa fie incalzita mai mult. Mi a fost adusa o chifla fara s o cer, dar a fost ok. Pizza a fost si ea tot ok. Terasa cu balansoare este frumoasa.
Razvan Scutaru
Razvan Scutaru2 ani în urmă
Servire foarte grea, stai foarte mult dupa ce comanzi, papanasii sunt mici pentru pretul cerut. Pastele carbonara (pene) sunt mai ok. Masa neigienizata intre clienti, masca ospatarilor e optionala, manusile lipsesc cu desavarsire. De evitat daca va e foame :(
Locații recomandate