/Constanta/Restaurant

Pur & Simplu Bistro Vegetarian

Bulevardul Tomis 236, Constanța, România

Pur & Simplu Bistro Vegetarian
Restaurant
4.6
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JWM+G7 Constanța, România
+40 726 392 418
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dr Frunza Radu
Dr Frunza Radu2 ani în urmă
excelenta mancare, mereu fresh !
Teodora Ungurean
Teodora Ungurean2 ani în urmă
Mancare cu un strop de divinitate gatita de oameni cu suflet mare! Am ajuns in acest bistro in afara orelor de varf, asadar ne-am bucurat cu totii de atentia gazdei care ne-a servit cu grija supa de dovlecei si mancarica de praz absolut delicioase, si pot spune cu mana pe suflet ca mi-am amintit de bunatatile copilariei fara griji, a fost o experienta deosebita sa ne bucuram atat de o mancare delicioasa cat si de oameni extraordinari cum sunt cei care o pregatesc si o servesc. Multumiri gazdei si ori de cate ori vom reveni la Constanta, cu siguranta vom dori sa o revedem si sa ne rasfatam cu bucate atat de bune!
Maria Lupu
Maria Lupu2 ani în urmă
Personal fff amabil . Aici comanda se serveste cu un zambet din partea lor . ,,Pur si simplu" iti lumineaza ziua . PS:(mancare excelenta )
Andrada Kovacs
Andrada Kovacs4 ani în urmă
Local cu preparate vegetale 100% , sanatoase si gustoase .Au si dulciuri cu continut redus de zahar , produse variate si destul de apetisante.Multi dintre noi le numesc produse de “post”,de aici probabil si starea de ambient al localului. Mare minus insa pentru aerul ciudat ,nu este unul placut ,mai degraba ciudatel si rece ,un vibe inadecvat ,nu te face sa revii decat pt preparate.Ar trebui sa arate mult mai fresh & happy ,avand in vedere calitatea produselor pline de viata si gustoase.Preturile sunt accesibile ,recomand produsele lor .Biscutii din imagine ,sunt bestiali !❤️👌🏼
Triunion Constanta
Triunion Constanta4 ani în urmă
Pur & Simplu .... excelent!
Mâncare delicioasă, muzică românească (bună) în surdină, liniște.
Adică, AMBIANȚĂ.
Un loc unde îți TIHNEȘTE.
F E L I C I T Ă R I !
Allain Florin Lucaci
Allain Florin Lucaci4 ani în urmă
Mâncare "ca la mama acasă" ! Gazdele sunt primitoare și deschise.
Cristian Ramniceanu
Cristian Ramniceanu2 ani în urmă
Produsele din această locație sunt absolut geniale. Am optat pentru un tort ca primă experiență și a fost la înălțime! La dulciuri se pricep cu siguranță. De abia aștept să și mănânc ceva din meniul lor.
Petris Natalia
Petris Natalia2 ani în urmă
Totul exceptional!!! Gust de acasa, de la mamaia care m-a crescut. Nota 10 cu plus. Placinta cu dovleac...pare scoasa din cuptorul de lut ...recomand din suflet!! 👏👏
Locații recomandate