/Constanta/Restaurant

La Ana și Ion

Bulevardul Tomis 17, Constanța 900742, România

La Ana și Ion
Restaurant
4.2
697 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5MF4+XR Constanța, România
+40 761 559 550
m.facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–23
Marți: 10–23
Mirecuri: 10–23
Joi: 10–23
Vineri: 10–23
Sâmbătă: 10–23
Duminică: 10–23
Scrie o recenzie
Inna
Inna2 ani în urmă
Ospatarul mai in varsta, ofera cel mai slab serviciu prin comportamentul sau oribil! O " primire"foarte urata! In urma unei rezervari, dovedite pe tel si in caietul in care IMI APARE NUMELE SI NR DE TEL, acel nene mi a spus ca NU este nicio rezervare...pe un ton superior, si taaare sa auda tot poporul! Un caracter infect! Asa ceva este de evitat! Nu voi mai merge acolo niciodata!
Constantin spinu
Constantin spinu2 ani în urmă
Locatie placuta,personal instruit dar mancarea lasa de dorit,poate acum in perioada de iarna pentru ca nu sunt clienti,am intrat flamand si am plecat la fel si cu bani luati,evident.Nu mergeti pentru ca veti fi dezamagiti.Orice fel de mancare comandati veti manca doar sare,foarte multa sare.Rusine.De ce nu inchideti daca nu merge afacerea?
Robert Tudor
Robert Tudor2 ani în urmă
Mâncare gustoasă, porții mari, atmosfera rustică dar în același timp elegantă. Personal foarte ok. În weekend atmosfera este întreținută de formație.
Petre bistea
Petre bistea2 ani în urmă
Am stat in gradina; am cerut paturi, am primit. Chelnerul a avut o atitudine obraznica, aproape ostila in timp si dupa ce am facut comanda. Aceste episoade neplacute au alternat cu mici momente de normalitate.
Andreea Calin
Andreea Calin2 ani în urmă
Mâncare excepțională, făcută pe loc. Timpul de așteptare e destul de mare în funcție de câte persoane se servesc și ce fel de preparate comandați, dar se merită din plin așteptarea. Ospătarii sunt foarte primitori iar servirea foarte bună. Încercați vinul la carafă, e minunat. Am încercat pui de baltă pentru prima dată aici și sunt super buni, de asemenea pastrama de oaie și/sau berbec e super moale și bine gătită, la fel ca și porcul și peștele. Nu există preparat pe care să nu îl recomand. Până și pâinea e făcută de ei. Ciorba de burtă e demențială. Prețurile sunt medii aș zice, comparativ cu alte restaurante, dar din nou, toate prețurile se merită pentru o mâncare așa de bună, așa cum mai fac doar bunicile la țară.
Gavrila Cosmin Marian
Gavrila Cosmin Marian2 ani în urmă
Mâncarea bună, tradițională cu ușoare influente moderne.
Andu-Marian Moisă
Andu-Marian Moisă2 ani în urmă
Super mancarea! Recomand cu incredere!
Juma' de pui cu orzișor! Nota 10!
Mihai Neagu
Mihai Neagu2 ani în urmă
Servire rapidă,mâncare gustoasă
As reveni mai des daca ar fi aproape de casa 😁
Locații recomandate