/Constanta/Restaurant

Irish Pub

Strada Ștefan cel Mare 1, Constanța 900659, România

Irish Pub
Restaurant
4.5
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5MJ2+9R Constanța, România
+40 740 046 047
irishpub.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Iulia S
Iulia S2 ani în urmă
Greu de crezut că un restaurant de talia si renumele acestui loc s-ar injosi să servească preparate de o calitate îndoielnică. Si totuși am avut această surpriză deloc plăcută astăzi, când, comandând aripioare crocante, ne-a fost servit un fel de mâncare căruia nici abundența de condimente nu i-a fost suficientă pentru a-i anula mirosul de carne veche, stătută mult prea mult după termenul de expirare. Personalul de la servire - extrem de politicos și cu enorm bun-simț, și-a cerut scuze in repetate rânduri ( mirosind de asemenea duhoarea), in schimb de la bucătărie transmițându-ni-se ca "aroma" ar proveni de la condimente. JENANT!!
Cosmin Cercel
Cosmin Cercel2 ani în urmă
Asa da:
Curat, locatie agreabila, personal respectuos, mancare la calitate peste medie.

Asa nu:
Muzică tare, meniul detine multe elemente care nu pot fi comandate la bucătăria localului, fumul de țigară se împrăștie in tot localul din zona de fumători desi, teoretic si legal, aceasta zona nu ar trebui sa existe la interior.
Raluca Stoian
Raluca Stoian2 ani în urmă
Atentia la detalii e pe primul loc, localul este curat, personalul amabil si mancarea foarte, foarte buna!! Toti mesenii au fost multumiti (6 la numar). Jos palaria, Irish 🍷
Oana Boeru
Oana Boeru2 ani în urmă
Update 28.08.2021- Revin asupra calificativului si acord 5 stelute pentru ceea ce am mancat azi Steak de ton rosu care a fost absolut divin si calamarul proaspatla gratar cu salsa💕.

09.05.2021- Mancare bunicica... se putea si mai bine, atmosfera placuta, personal amabil si zambitor.
Doinita S
Doinita S2 ani în urmă
Preparatele au un aspect deosebit și sunt foarte gustoase. Limonada, deși am crezut că am lămurit aspectul cerând informații ospătarului, este preparată cu ceva dubios, in niciun caz cu suc de lămâie stoarsă atunci.
Cristina ZA
Cristina ZA2 ani în urmă
Platourile cu bruschete, branzeturi & dulceata de smochine, assiete oriental sunt foarte bune. Atmosfera placuta, personal ok.
Răzvan Țugui
Răzvan Țugui2 ani în urmă
Mâncare foarte decenta și gustoasa!
Andrei
Andrei2 ani în urmă
De fiecare data cand ajung in CT, trec si pe la Irish Pub.
Sunt dezamagit ca au scos din rotatie acele chifle calde pe care le serveam cu unt si in loc au pus felii de paine (care nu tot timpul sunt proaspete. Din August pana acum, de 2 ori au fost uscate/vechi si o sg data proaspete).
Din pacate pe vremuri puteam sa dau 5 stele dar cu timpul, calitatea a scazut. Stafful nu este la fel de prietenos si mancarea nu mai este la fel de gustoasa (tot buna este).
Preferam cartofii prajiti (serviti cu burgerul de ton) sa fie home made, nu congelati (este totusi un restaurant, nu o locatie fast food), iar piureul avea bucati maricele de cartofi, nestrivite (de aici inteleg ca punctele lor forte nu sunt produsele pe baza de cartofi :D).
In acelasi timp, ultimele 2 dati, lipsea sarea din mancare.
Cu siguranta mai revin, dar sper sa urce calitatea, ca pe vremuri.
Locații recomandate