/Constanta/Restaurant

The American Cafe

Strada Poştei 1, Constanța 900178, România

The American Cafe
Restaurant
4.7
309 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5MG4+G6 Constanța, România
+40 721 255 736
theamerican.cafe
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–21
Marți: 12–21
Mirecuri: 12–21
Joi: 12–21
Vineri: 12–21
Sâmbătă: 14–21
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Eva Luca
Eva Luca2 ani în urmă
Locul e plăcut vizual, amenajat simpatic. Îmi place foarte mult că există posibilitatea de a te juca cu prietenii board games, spațiul având această opțiune, plus locuri la masă suficiente. Localul are două intrări unde dispune de câte o masă cu scaun înalt, bune pentru fumători. Prețuri accesibile și liniștit. Ca un insight: parola de la net e scrisă pe bar, în interiorul localului. Dacă sunteți tipă și întrebați de parola de la wifi, s-ar putea foarte spontan să aveți niște remarci misogine.
Andreea Lazăr
Andreea Lazăr2 ani în urmă
Cea mai genială cafenea din Constanța!
__N_Lupan__
__N_Lupan__2 ani în urmă
Locație :

Localul este foarte frumos amenajat, adopta un stil american specific localurilor ,,dinner" din Statele Unite. Au cărți și alte jocuri pentru a va putea distra cu prietenii. Este un local favorizat de tineri. Localul este curat. O problema a acestui local este spațiul interior. Sunt puține mese, fapt ce poate fi o problema în perioadele aglomerate sau seara când studenții și elevii termina cursurile. Recomand programare pentru perioadele aglomerate.

Mâncare :

Mâncarea este foarte gustoasa și prețurile reflecta calitatea. Porțiile generoase și ingredientele calitative fac cinste acestui local. Cu 10lei puteți achiziționa o porție generoasa de cartofi prăjiți care sunt foarte gustoși. Meniul nu dispune de multa varietate, dar este de înțeles întrucât acest local este o cafenea, nu un restaurant. Este minunat totuși ca fac și mâncare.

Concluzie :

Recomand cu tot dragul acest local pentru aspect interior și preparate. Este un loc favorizat de tinerii studenți și elevi, deci nu îl recomand peroanelor varstnice ce vor sa aibă parte de liniște decât în perioadele în care nu sunt mulți elevi și studenți.
ER0N
ER0N2 ani în urmă
O locatie excelenta pt iesiri cu prietenii. Atmosfera este foarte placuta si ai diverse jocuri de societate pe care le poti incerca. Bauturile sunt foarte bune la fel si personalul, foarte prietenos. E un must visit in my opinion.
Oana Deacu
Oana Deacu4 ani în urmă
O atmosfera superba, de familie si prieteni apropiati, unde puteti servi ceva usor si o cafea buna si unde puteti sa va relaxati jucand un joc cu prietenii! Super distractiv!
Radu-Sorin Matără
Radu-Sorin Matără4 ani în urmă
Cunoscută și sub numele de "DC Cafe" locația primitoare oferă un meniu pentru toate gusturile, atât pentru preparatele pe bază de cafea cât și pentru cele pe bază de lapte de tip milkshakes și ciocolată caldă, dar și pentru cele de mâncare. Prețurile sunt cu siguranță pentru orice buzunar iar varietatea de jocuri de societate puse la dispoziția clienților transformă o simplă ieșire la cafea într-o ieșire fun.
Sergiu M. Bradean
Sergiu M. Bradean7 ani în urmă
Cea mai buna cafea Americano din Constanța. O locație bunicică în peninsulă, deşi puțin dezavantajată de împrejurimile dezolante. Cu toate acestea DCafe însuflețește totul în jur, pompând vitalitate şi emanând aroma tinereții.
Vanessa Cupsan
Vanessa Cupsan2 ani în urmă
Un restaurant perfect ptr clienti de toate varstele. Ospatarii sunt extrem de prietenosi, iar atmosfera depaseste asteptarile. Chiar ma simt ca in Amerca in acest loc, in special atunci cand degust din preparatele specifice tarii.
Locații recomandate