/Brasov/Restaurant

Belvedere

Strada Stejerișului 11B, Brașov 500122, România

Belvedere
Restaurant
4.5
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHVH+XC Brașov, România
+40 735 404 169
hotelbelvederebv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Don Nutz
Don Nutz2 ani în urmă
Un hotel dragut,care ofera camere curate cu o priveliste deosebita avand o servire a micului dejun impecabila si un restaurant rafinat . Dar cam atat la capitolul plusuri vorbind despre un hotel cu pretentie de 4 stele si un tarif de 5 mil per noapte .
Din punctul meu de vedere minusurile sunt : piscina, care are apa foarte rece si sauna ,doar umeda e oprita mai tot timpul zilei( in 3 zile de sedere am vazut-o pornita doar 1 ora/aproximativ).
Despre sala nu ma pot exprima ,dar exista.
Un punct forte mai poate fi si faptul ca se pot tine pati-uri cu manele in camera spre disperarea clientilor care vor sa se odihneasca .
MARINELA Veliscu
MARINELA Veliscu2 ani în urmă
Camera curata....privelistea superba asupra orasului....cald in camera...la baie tot ceea ce ai nevoie(gel de dusi..sapun) piscina mare si apa curata....dar un pic cam rece apa(pt mine😁)si parca un pic cam mult clor😬. .. în rest totul foarte placut la hotel
Cosmin Cosmis
Cosmin Cosmis2 ani în urmă
Foarte buna locatia daca doriti sa schiati in Poaiana Brasov si sa nu platiti preturile exorbitante de acolo.
Restaurantul hotelului este foarte bun.
Relu costache
Relu costache2 ani în urmă
Am fost îndrumați ca ar avea o camera disponibilă la parter și când am ajuns in locație recepționerul ne-a dat camera in subsol(demisol), camera nu avea mai mult de 10mp,patul lipit de perete, nu aveai cum sa cobori din pat,baia foarte mică, cabina de dus înfundată,baia foarte murdara, mocheta din camera îmbâcsită, lipsa telecomanda la televizor, micul dejun se servește in alta clădire la circa 50 m, prețul nejustificat de mare pentru condițiile respective(400 lei),ne-am cazat acolo fiind nevoiți de împrejurări locuind in vecinatate( bellevue) și in seara respectiva am avut o problema la sistemul de încălzire.
Estera Fodorean
Estera Fodorean2 ani în urmă
Pro: locație frumoasă, panoramă deasupra Brașovului, foarte curat, mic dejun simplu dar foarte bun, personal amabil.

Contra: semnalul în cameră a fost extrem de slab (atât pentru Vodafone cât și în Orange), internetul de la hotel este destul de slab, iar ca și soluție pot să ofere doar "restartarea router-ului", nu țin cont de rezervările la piscină, lângă geamuri și uși se simte foarte tare frigul de afară.
Maxi kids
Maxi kids2 ani în urmă
+ este un hotel frumos care ofera camere foarte curate calduroase si cu o priveliste deosebita mai ales la etajele superioare, mic dejun minunat si un restaurant elegant unde trebuie sa faci rezervare.
- primul cel mai mare minus : piscina, care are apa foarte rece, ei zic ca are 28 gr. Insa mai mult de 22 nu are si nu este curata, fara sauna, fara jacuzzi, hidromasajul din piscina functiona foarte rar.
- urmatorul minus: la piscina nu poti servi de la bar nimic, nici macar nu vine cineva pe acolo, nu ai posibilitatea sa suni la receptie si daca suni pe tel fix sau mobil.....nu raspunde nimeni.
Alina Gabriela Ciobanescu
Alina Gabriela Ciobanescu2 ani în urmă
O locatie intradevar extraordinara! Recomand aceasta locatie pentru ca este un mediu unde te poti relaxa, privind intregul Brasov de la inaltime si savurand preparatele care sunt intradevar deosebite. :) Felicitari, Belvedere Brasov!
Raluca Hurduc
Raluca Hurduc2 ani în urmă
Curatenie, confort, personal amabil. Piscina interioara incalzita, mic dejun ok, nu extraordinar, insa variat si suficient.
Locații recomandate