/Brasov/Restaurant

Casa Românească

Piața Unirii 15, Brașov 500123, România

Casa Românească
Restaurant
4.4
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHPH+FV Brașov, România
+40 268 513 877
restaurant-casaromaneasca.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–23
Marți: 10–23
Mirecuri: 10–23
Joi: 10–23
Vineri: 10–23
Sâmbătă: 10–23
Duminică: 10–23
Scrie o recenzie
Dorin Luca
Dorin Luca2 ani în urmă
Mâncarea foarte bună! Am nimerit la ora de vârf a restaurantului, dar am așteptat destul de puțin sa fim serviți(15 minute cu aproximație), dar a meritat din plin! Recomand oricui. Noi cu siguranță vom reveni cu placere!
Razvan Contescu
Razvan Contescu2 ani în urmă
Un restaurant de 10+, atât când vorbim despre mâncare, cât și despre personal. Toată lumea e amabilă, mâncarea e super gustoasă, nu degeaba îi zice Casa Românească. Prima dată am mâncat tochitură și după ce am văzut cât de bună e, am tot revenit și pt altele, atât pt mâncat la restaurant, cât și pt luat la pachet. Sunt puține restaurante care chiar fac mâncare tradițională.
Era să uit, cantitățile sunt mari, iar prețurile rezonabile. Nu se compară deloc cu ce găsești prin centru.
Psiholog Marinela Croitoru
Psiholog Marinela Croitoru2 ani în urmă
Mancare foarte gustoasa la pret foarte bun, ambianta placuta, personalul prietenos si interesat sa ne simtim bine ( ne au facut clatite brasovene, desi nu aveau in meniu, doar pt ca am intrebat de preparat, o surpriza foarte placuta), am revenit zilnic sa mancam aici, cat am stat in Brasov, 5 zile. Cu siguranta vom reveni in acest restaurant ori de cate ori vom avea sedere in Brasov! Ne a fost recomandat de o localnica, ce mananca aici frecvent si il recomandam si noi, din suflet!
Oana Ionescu
Oana Ionescu2 ani în urmă
O locație frumoasă, cu mâncare bună și servire ireproșabilă. Recomand acest loc autentic românesc.
Tita Lucia
Tita Lucia2 ani în urmă
Am savurat cu mare placere din preparatele lor, locația rustica, curată, cu mult bun gust, servirea ireproșabilă.
Ramses Bularca
Ramses Bularca2 ani în urmă
Mancare foarte bună, se vede si din timpul de așteptare (deși noi nu am așteptat deloc mult), servirea frumoasă, stafful foarte onest, ne-a informat despre posibilele impedimente, dar foarte amabil. Restaurantul drăguț, paturi pe terasă, muzică in surdină să poți avea o conversație (deși dacă ești ghinionist, te poți așeza lângă o masă putin mai gălăgioasă). Vom reveni cu drag aici! Mulțumim!
Dan Irimia (LIBRARIA CARTA)
Dan Irimia (LIBRARIA CARTA)2 ani în urmă
Sunt în Brașov și mi-e foame? Prima locație care îmi vine în minte este aceasta. Fie vară, fie iarnă, aici găsești mereu o atmosferă plăcută, ospătari serviabili și un meniu diversificat și bogat. Porțiile sunt mari iar gustul deosebit. Nici prețurile nu sunt prohibitive. Vă recomand să nu ocoliți acest loc daca sunteți prin zonă.
Alin Marian Mocanu
Alin Marian Mocanu2 ani în urmă
Restaurant foarte bun , nu venim pentru prima dată . Mâncarea foarte buna și servirea ireproșabilă doar că de data asta cartofi chips au fost reci și plini de ulei . O să revenim cu drag ,sigur se remediază orice problemă.
Locații recomandate