/Brasov/Restaurant

Sub Tâmpa

Aleea pietonala de sub Tampa, Aleea Tiberiu Brediceanu, Brașov 500014, România

Sub Tâmpa
Restaurant
4.6
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHQV+QG Brașov, România
+40 740 316 661
subtampa.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–23
Marți: 12–23
Mirecuri: 12–23
Joi: 12–23
Vineri: 12–23
Sâmbătă: 12–23
Duminică: 12–23
Scrie o recenzie
Bazy Cristi
Bazy Cristi2 ani în urmă
Totul a fost la superlativ, de la servire, la preparate, locatie si atmosfera. As reveni oricand cu placere. Probabil cel mai bun restaurant vizitat de mine. Preturile sunt mici comparativ cu calitatea serviciilor oferite. Felicitari!
P.s. Recomand steak-ul de porc.
Turcus Peter
Turcus Peter2 ani în urmă
Am fost recent în această locație.Recomand pentru :a)peisaj
datoria barierei de la Modarom puteți observa orașul noaptea,inclusiv bradul de Crăciun.b)atmosfera restaurantului și profesionalismul chelnerilor ,muzica de jazz de calitate
c) meniu divers realizat de un chef cu inspirație recomand.
Preturi decente ținând cont de calitatea produselor.
Florentina
Florentina2 ani în urmă
Un local superb,deși multe recenzii spun ca nu se merita,nu este adevărat.
Mancarea este foarte buna,servesc rapid si sunt amabili iar restaurantul arată magic,foarte comod si linistit.
PS: întrebați de desertul zilei,au preparate geniale :)
Mihai
Mihai2 ani în urmă
Printre cele mai bune opțiuni din Brașov, acest restaurant!
Amplasarea sa în zona pietonala, la baza pădurii, face ca rezervarea unei mese aici, pentru un prânz dar mai ales pentru o cina, sa se transforme într-o superba seara, cu plimbare prin peisajul superb, cu aleile luminate și umbrite de copaci viguroși, cu o faina vedere peste Brașov.
Despre serviciile oferite de acest restaurant as avea numai cuvinte de lauda. De la primirea, de candd intri pe ușa, de ambientul extrem de plăcut, despre calitatea personalului de aici.
Iar despre preparatele oferite de acest restaurant, clar nota 10.
Un meniu foarte variat, personalizat, sub amprenta clara a chef bucătarului.
Mancarurile foarte gustoase cu portii generoase, alături de servirea ireproșabilă și ambianta plăcută, ne face sa dorim a reveni aici!
Narcisa Bordei
Narcisa Bordei2 ani în urmă
Restaurantul este extraordinar! Menționez ca este în top 3 din cele mai bune restaurante la care am fost vreodată! Și zic asta în condițiile în care am fost în aproape toată Europa, Caraibe, Miami.. Mâncarea foarte bună, gustoasă, porțiile sunt mari, iar preturile super ok! Personalul este foarte amabil, iar atmosfera demențiala! Am venit 2 zile la rand la acest restaurant și cu siguranță o sa revenim de fiecare data când avem drum în zona!
Emma
Emma2 ani în urmă
Preturi relativ ok,mâncarea nu pot sa spun ca este cea mai reusit(ciorba de fasole a fost defapt ciorba de morcovi)
Dar poziția este foarte frumosa,locația este foarte ok frumos aranjata la interior,păcat ca meniul este prea fusion pentru zona in care este.
Iar minusul cel mai mare a fost gălăgia de la etaj unde după ce ca era destul de aglomerat mai aveam și urlete de copii "atmosfera de creșă "da păcat frumoasa locația slaba organizarea,ar trebui sa va gândiți sa faceți ceva și pentru cei care vin sa ia masa intr-un mediu plăcut si relaxant nu sa ia prânzul la grădiniță.
Cristian Veciorec
Cristian Veciorec2 ani în urmă
Fabulos ! Se mănâncă foarte bine, personalul amabil și serviabil. Totul reinterpretat și de bun gust, de la atmosfera până la mâncăruri. Cel mai bun Restaurant din Brașov, de departe. Maxime felicitări ! 👏👏👏
George Creangă
George Creangă2 ani în urmă
Locația este superbă, restaurant foarte curat, atmosfera liniștită însă mâncarea este punctul forte. Am comandate ciolan de porc cu cartofi și murături și este super bun. Am gustat și din limba de vită și din obrăjorii de vițel și au fost deosebite. Servire impecabilă, personal amabil. Voi reveni.
Locații recomandate