/Brasov/Restaurant

Wagner's Loft

Piața George Enescu 16-14, Brașov, România

Wagner's Loft
Restaurant
4.3
244 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHVQ+5X Brașov, România
+40 723 397 399
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 9–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Angela Filote
Angela Filote2 ani în urmă
Restaurantul este ok ,servirea asemenea insa la nota de plata ne-a incarcat cu 3 produse pe care nu le-am comandat. Deci la o nota de 132 lei consum d-ra ne-a facut o nota de 185 de lei. Am vazut,am sesizat, s-a rezolvat DAAAR ! ce ne-a deranjat atitudinea ospatarei.I se parea normal sa greseasca in favoarea ei avand comenzi la mai multe mese ( cred ca erau 4-5 mese ocupate).
In concluzie Atentie la nota de plata !
배예진
배예진2 ani în urmă
De fiecare data cand am venit mancarea a fost excelenta si persoane amabile si de treaba. Personal Wagner's Loft este unele dintre cele mai bune restaurante din centru si ma bucur. As reveni in continuare si recomand cu mare drag!!
Stefania francisca
Stefania francisca2 ani în urmă
Un local primitor, intim, ferit de zgomotul aglomerației. Mâncarea este la superlativ , proaspata, delicioasa, ca acasa, dar mai bun😁. Personal am fost primiți de un ospătar foarte profi si prietenos, ne-a făcut se ne simtim bine veniți, ne-a zâmbit si binedispus pe tot parcursul serii. Recomand sincer acest local pentru persoanele care vor o experienta plăcută in centrul Brașovului, dar ferit de gălăgie.
DANIEL DUMITRU
DANIEL DUMITRU2 ani în urmă
Am fost în acest restaurant din Brașov. Chiar dacă este cam greu de gasit....căutați-l. Curățenie nota 10. Servire și amabilitate nota 10(cam greu mă entuziasmez) și aici vine partea interesantă...MÂNCARE nota...20 cu felicitări!
Dănuța Măgdălina
Dănuța Măgdălina2 ani în urmă
Orez cu creveți am cerut, am primit în schimb niște creveți necurățati și nefăcuti. Prietenul meu a cerut Burger cu carnea foarte bine făcută, sa mai spun cum a venit? Carne 80% cruda, făcută puțin la exterior, minunat! Mulțumim! Preturi mari, așteptări mari, dar rezultatul foarte dezamăgitor. Nu va recomand, doar dacă va simțiți norocoși, noi nu am fost.
Anamaria M
Anamaria M2 ani în urmă
Mâncarea foarte buna( am mâncat piept de rata și Ravioli cu brânzeturi fine).
De asemenea, am apreciat foarte mult felul in care ne-au servit cheesecake-ul, deși a trebuit sa-l luam la pachet( restricții, închideau la ora 21:00).
Valentina Ionita
Valentina Ionita2 ani în urmă
Am avut privilegiul sa descoperim restaurantul cu cea mai buna mancare ever , un service impecabil.La Wagner's Loft nu exista " nu avem " sau nu se poate ".Va multumim ca existati si ne incantati cu deliciile alese si cu cocktails pe masura ! Bravo !
Oana Boeru
Oana Boeru2 ani în urmă
Unul din restaurantele mele preferate din Brașov unde meniul este bine ales cu preturi decente si preparatele sunt realmente foarte foarte gustoase. Felicitari Wagner' s Loft👏🏻
Revin ori de cate ori cu mare drag.
Locații recomandate