/Brasov/Restaurant

Restaurant Transilvania

Strada Castelului 106, Brașov 500014, România

Restaurant Transilvania
Restaurant
4.4
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHRV+HF Brașov, România
+40 760 146 013
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 14–21
Marți: 14–21
Mirecuri: 13–21
Joi: 13–21
Vineri: 13–21
Sâmbătă: 12–21
Duminică: 12–21
Scrie o recenzie
Tanya Pituscan
Tanya Pituscan2 ani în urmă
Meniul actual e total diferit de ceea ce am văzut pe net. Atașez mai jos meniul actual.
Deservirea e la nivel. E drăguț.
Cristea Simona
Cristea Simona2 ani în urmă
Îmi pare rău că nu pot da stele cu minus. Rezumatul unei experiente groaznice:ajung cu soțul și copilul de 1 an în restaurant când era o singura masa jos ocupata și probabil 2 sus. Ni se spune ca pregătirea comenzii durează 40 min, ok acceptam cu rugămintea ca atunci când este pulpă pe grătar gata sa o aduca(era pentru copil). După o ora realizam ca nu mai avem taxa de parcare platita și totodată ca mâncarea nu venea. Întrebam, ni se spune ca mai durează încă 20 min pulpa. Așteptam.. După încă 40 min ajunge și mâncarea soțului. Întrebam și de mâncarea mea:ni se spune ca mai durează încă 30 min.. Hmm.. Și dacă va intrebati ce am comandat :tochitura 😑. Sa mai adaug ca a trebuit sa întreb dacă ne aduce și noua bautură comandata cu 30 min înainte și servețele pe masa?! Final:după 2 h am achitat ce consumasem..fara a manca atât eu, cât și soțul.
Mixie Win
Mixie Win2 ani în urmă
Jenant. Am fost aici acum cateva zile, pe baza recenziilor si pentru ca era aproape de cazarea noastra. Am asteptat jumatate de ora sa ni se aduca bauturile si o ora si 20 de min pentru mancare, care a fost asa si asa, nu excelenta. Cred ca ar fi fost mai corect sa ni se spuna de cand am facut comanda cat va trebui sa asteptam. Am mancat si in trecut aici si era totul super ok, acum nu voi mai repeta experienta si nici nu recomand nimanui.
Alex Iulian
Alex Iulian2 ani în urmă
Un restaurant foarte bun, mâncare bună ... Prețuri bune. Ospitalitate
TheRed21
TheRed212 ani în urmă
Un restaurant de nota 2000! Personalul foarte plăcut și amabil, mâncarea super gustoasa și nu este deloc scump! O sa revin cu siguranță!
ATannu
ATannu2 ani în urmă
Nota 10, prețuri decente și cu o ambianță plăcută. Personalul prietenos și înțelegător! Vă recomand, posibil cel mai bun restaurant din Brașov.
Angelica Moisoiu
Angelica Moisoiu2 ani în urmă
O atmosfera intima, preparate si servire fara cusur, curatenie la standarde inalte, totul nota 10+. Multumim, pentru o seara minunata!
Cornel Moisoiu
Cornel Moisoiu2 ani în urmă
O seara perfecta! Menu extraordinar, servire ireproșabilă și o ambianta demnă de 5 stele!
Locații recomandate