/Brasov/Restaurant

Șura Dacilor

Strada Valea Lungă, Brașov 500001, România

Șura Dacilor
Restaurant
4.1
6 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HGRX+8G Brașov, România
+40 268 262 327
restaurant-sura-dacilor.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–22
Marți: 11–22
Mirecuri: 11–22
Joi: 11–22
Vineri: 11–22
Sâmbătă: 11–22
Duminică: 11–22
Scrie o recenzie
Alina D
Alina D2 ani în urmă
Totul a fost pe masura asteptarilor, mancare traditionala foarte gustoasa, aici puteti incerca vanat, meniul foarte variat de bauturi...atmosfera de sarbatoare, de vacanta mai tot timpul, acompaniati la cina de o formatie de oameni frumosi si talentati care incanta mereu cu muzica traditioanala,lautareasca ...un big plus...preturile sunt putin mai piperate fata de Coliba Haiduicilor si Stana Turistica din Poiana Brasov, restaurante cu specific la fel, traditional...
Andreea Bolea
Andreea Bolea2 ani în urmă
Locație amenajata cu bun gust, ca în povești!
Mi-a plăcut foarte mult că era multa verdeață, erau mulți copaci, părea destul de îngrijit locul.
Muzica era agasantă și sâcâitoare... Am auzit doar muzică populară și volumul era destul de ridicat...
As recomanda o muzica mai chill. Preturi destul de măricele, iar mâncarea nu a fost wow, sau poate am ales eu greșit... 🤭
Paharele erau cam nespălate și tacâmurile la fel👎
Ospătarii cam uitau sa treacă pe la masă, pe motiv că au multa treabă în interior 😂
Baia este la comun, femei și bărbați în aceeași încăpere 😐
Am revenit la aceasta locație pe 1 ianuarie 2022, cu mai mulți prieteni. Mâncarea a fost foarte bine preparată și nu s-a așteptat foarte mult. Au fost formații de muzică populară care treceau pe la fiecare masa ai cântau pentru oamenii de acolo. Foarte drăguț!
Recomand, recomand, recomand!
Dragan Bogdan
Dragan Bogdan2 ani în urmă
S-au strans 15 ani de la prima mea vizita in aceasta locatie si sper sa mai scriu acelasi lucru si peste inca 15. Intreaga locatie este aranjata atent, cu accente rustice, traditionale si vanatoresti. De la terasa exterioara si pana la toalete totul este curat si primitor. Angajatii sunt politicosi si fac tot posibilul sa se ridice la nivelul locatiei. Preturile nu sunt exagerate, oferta este echilibrata si bogata. Mancarea a fost mai mult decat suficienta si foarte bine gatita. Felicitari echipei. Voi reveni cu drag de fiecare data cand ajung in Poiana.
Andreea Ivan
Andreea Ivan2 ani în urmă
Recomand! Personal amabil,mancare buna. Pot spune ca am mancat cea mai buna si bine gatita ceafa de porc fata de multe alte restaurante.
Miruna Cizmas
Miruna Cizmas2 ani în urmă
Din păcate nu am reușit sa ma bucur f mult timp de locație deoarece nu am reușit sa fac rezervare fiindca de fiecare data când sunam nu raspundea nimeni și am ales sa merg direct la restaurant. Ajunsa la restaurant mi s-a zis ca este totul rezervat insa o ora as putea sa raman pt a lua masa dacă ma incadrez. Lihnita de foame, am zis un da hotărât, adăugând mențiunea sa mi se aducă repede mancarea pentru a nu manca pe fuga. Mancarea a venit f repede. Localul arata f dragut, traditional. Mancarea excelenta👌🏼, servirea prompta și preturi normale, nu exagerate. Am sa mai revin dacă va răspunde și cineva la telefon pentru a face o programare în prealabil!
Andrei Simionescu Traveling
Andrei Simionescu Traveling2 ani în urmă
Tradițional și plin de caracter, cu o ambianță foarte confortabilă.
Mâncare delicioasă, care a venit rapid la masă. Serviciul excelent, ospătarul fiind prietenos. Recomand!
Magdalena Stere
Magdalena Stere2 ani în urmă
Timp de așteptare destul de scurt, aprox 10 min pana s a eliberat o masa. Servirea prompta, mâncarea suficient de gustoasa cât să mai revii. Am nimerit la spectacol tradițional cu dans și cantare cu ocazia a 24 ianuarie. 🙂
Andrei Mihaila
Andrei Mihaila2 ani în urmă
Mâncare bună dar servirea m-a dezamăgit profund. Ospătarul care m-a servit a venit după mine afară să îmi dea înapoi 5 lei rest, bani pe care i-am lăsat lui bacșiș, spunându-mi că 5 lei se lasă cerșetorilor iar dacă vreau să las bacșiș să fie sumă mai mare. Nu am mai pățit așa ceva nicăieri, mi se pare de prost gust și o nesimțire fără limite.
Locații recomandate