/Brasov/Restaurant

Go Greek

Piața Sfatului 5, Brașov 500031, România

Go Greek
Restaurant
3.9
454 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHVQ+2V Brașov, România
+40 720 758 053
en.gogreek.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–23
Marți: 10–23
Mirecuri: 10–23
Joi: 10–23
Vineri: 10–23
Sâmbătă: 10–23
Duminică: 10–23
Scrie o recenzie
Adelina D
Adelina D2 ani în urmă
Si o stea e mult. Am ajuns acolo pe la 9:20. Am apreciat ca ni s-a spus ca la 10 inchid (pb cu restrictiile), dar atat! Am comandat un platou de fish mix. Cea mai proasta chestie pe care am mancat-o vreodata intr-un restaurant. O bataie de joc. Cred ca ne-au pus toate resturile ramase. Daca stiau asta si era un restaurant care se respecta, puteau spune ca nu mai servesc mancare. O caracatita probabil de-o varsta cu pamantul, calamarii imposibil de mancat, de uleiosi ce erau, midii vechi (nedeschise), si sub gramada asta niste cartofi mai mult fierti, decat prajiti, crevetii congelati, nu proaspeti. Iar chestia asta costa 150 lei. Total dezamagita si pacat ca astfel de localuri rezista, desi ar fi trebuit sa nu mai acceptam standarde atat de joase, mai ales cand vorbim de mancare. Desi am inteles faptul ca la 10 localul se inchide si ne-am asumat asta, nu se vine la masa si sa mai ai un pic sa iti dai clientul pe sus afara. Josnic. DE EVITAT! Ma mir ca unii lauda localul asta. Probabil nu stiu ce inseamna serviciu de calitate.
Luminița Lum
Luminița Lum2 ani în urmă
În data de 11.01.2022 am ales acest local pentru a sărbători ziua de naștere a unei persoane din grupul nostru. Toată mâncarea pe care am comandat-o a fost foarte bună, iar prețurile sunt bune. Am fost serviți foarte rapid, iar personalul a fost foarte amabil. Am ales din meniul cu specific grecesc, supa de pește și platouri mixte pentru 2 persoane cu gyros, mici grecești, cârnați, frigărui, cartofi, pita și sosuri. La final sărbătorita a primit și o mică surpriză dulce. Recomandăm acest loc și cu siguranță vom reveni!
Constantin Olteanu
Constantin Olteanu2 ani în urmă
Am asteptat 30 de minute sa se curete masa la care m am asezat, 30 de minute sa primesc meniul, si inca 40 min pana a ajuns mancarea. Chelnerul a curatat masa cu mana goala, si a bagat degetele in toate castroanele cu mancare cand le a adus. De mentionat ca era cam jumatate de terasa ocupata la 3 chelneri.
Monica bratescu
Monica bratescu2 ani în urmă
Service impecabil, mancare foarte proaspata, ne am putut aseza si cu cainii, am luat platoul mare de fructe de mare, foarte bun.
Magic Song
Magic Song2 ani în urmă
vin in aceasta locatie de 4 ani deja. Am trecut cu vederea multe in acesti 4 ani fiindca, uneori, chiar fac o mancare buna. Insa, astazi a pus capac situatia: am intrat in restaurant si am vazut cum cel care imi facea mancarea tusea in ea, direct, nu intentionat, dar din inconstienta. Prima oara a tusit spre mancare, apoi, si-a dat seama ca nu e ok ce face si a tusit in alta directie, dar tot cu mancarea mea in mana lui. Din pacate traim vremuri cand tot aceste restaurante cer certificat verde, dar, in acelasi timp, nu ai norme igienice corespunzatoare...Cu aceasta ocazie doresc sa spun si alte lucruri care m-au deranjat : 1. nu a recunoscut ca a tusit desi am avut acces vizual si auditiv direct spre persoana. 2. Ceialalti din locatie s-au aliat in aceleasi gand, ca persona nu ar fi tusit. 3. Nu cred ca a facut-o intentionat si poate nu faceam acest review daca persoanele in cauza ar fi recunoscut fara sa nege atat de jignitor pt inteligenta unui client care nu doar vine de 4 ani dar...si lasa tips !...4. De-alungul timpului am gasit in mancare si fire de par ( in sarmalutele vegetariene care le fac, de altfel, destul de ok...) In perioada pandemiei, nu recomand acest restaurant ! Cu parere de rau ca si CLIENT VECHI trebuie sa las acest REVIEW trist...
Gabriel Alexa (Lex)
Gabriel Alexa (Lex)2 ani în urmă
Meniul lasa de dorit, preturile mari si incearca sa plaseze cartofi la baza platoului desi am comandat un meniu de fructe de mare.
George Alexandru Derencu
George Alexandru Derencu2 ani în urmă
Aglomerat, dar atmosferă frumoasă. La partea de mancare, nu au chiar tot ce e scris în meniu, probabil am prins o zi foarte plină și nu mai era în stoc. Merită vizitată locația, fiind în centrul vechi al Brașovului!
Alexandru Demian
Alexandru Demian2 ani în urmă
Preț bun dacă îți iei lipie, carne proastă daca iti iei pui, aveți grija la puiul gătit la restaurant. S ar putea sa iasă asa:
Locații recomandate