/Brasov/Restaurant

Keller Steak House

Strada Apollonia Hirscher 2, Brașov 500025, România

Keller Steak House
Restaurant
4.5
728 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHRQ+GP Brașov, România
+40 723 174 454
keller-restaurant.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–22
Marți: 11–22
Mirecuri: 11–22
Joi: 11–22
Vineri: 11–23
Sâmbătă: 11–23
Duminică: 11–22
Scrie o recenzie
Bogdan I
Bogdan I2 ani în urmă
Mâncarea bună , servirea rapida, atmosfera plăcută, preturi ok. Merita sa veniți și să mâncați coastele cu cartofi.
Raluca Băceanu
Raluca Băceanu2 ani în urmă
Oricât as fi vrut sa dau un review bun, mai ales ca am ales acest restaurant in baza unor review-uri pozitive, trebuie sa spun ca a fost total dezamăgitor. Am vrut sa acord o nota servirii la modul general si apoi încă o nota pentru calitatea mâncării incat sa fie un scor bun, dar ghinion, totul a fost prost. Am comandat burger Keller si abia am primit ce am dorit. Dupa ce ca am așteptat o ora și 15 minute ca să mănânc ceva, l-au preparat super grețos cu nu-stiu-cate sosuri, încât mi s-a făcut rau dupa masa. Nu mai zic ca problema a fost ca orice as fi vrut sa comand ori eu ori familia mea, nimic nu aveau. Au vrut ai mei un fel, nu aveau, au comandat o bere anume, nu aveau, au comandat alta, nu aveau. Au comandat meniul pt copii, nu se poate dacă esti adult (pai bine dar nici tu nu ai primele 3 opțiuni pe care le voiau, si nici nu ai anunțat inainte ceva de tipul, "ne cerem scuze, nu avem felul x,y,z.") Nu mai zic ca s-au învârtit chelnerii ca niște curci bete ba ca au burgeri, ba ca nu au, ba ca au cartofi, ba ca au din aia congelați pe care ii trimit la comenzi online( sincer, nu imi pasa mie aspectul asta, eu doar voiam sa mananc ceva bun). Locația care este în beci mirosea a WC si a mucegai. Muzica e singura pentru care review-ul de fata are o stea si nu 0 stele. În concluzie: NU RECOMAND. Poate băieții aveau o zi proasta, cine stie, sa fi avut doar noi ghinion dar chiar totul sa meargă prost? Dă cu virgulă. Încercați sa învățați ceva din acest review. Eu una nu mai pun piciorul aici.
Andrei s
Andrei s2 ani în urmă
Am facut comanda pe food panda care scria ca dureaza 39 de minute, 35 de minute mai tarziu nesimtitii au anulat comanda. Macar daca o anulau imediat nu sa astept pana inchid si in alte locuri. Nu va puteti baza ca asa persoana vor face mancare de calitate.
Alex 2015
Alex 20152 ani în urmă
Dezamagitor. Local arata ok. Mancarea insa, e un fel de pomul laudat. Friptura de vita Black Angus de Uruguay, este opinca, carnea fara niciun gust, orice sos ai pune in ea, chiar si in varianta “medium rare”. Nu merita experienta. Cu siguranta nu mai venim aici. Pacat…
Stefan Tirca
Stefan Tirca2 ani în urmă
O locație foarte frumoasă în inima centrului Brașovului cu o vedere minunată către Tâmpa. Mâncarea foarte frumos prezentată și foarte gustoasă. Chelnerii foarte amabili și foarte receptivi la cerințele consumatorului. Prețurile sunt destul de accesibile ținând cont de așezarea locației.
Silvia Savencu
Silvia Savencu2 ani în urmă
Mancare extraordinar de buna, vita foarte bine gatita. Personal de nota 10. Dorim sa revenim pentru a incerca si restul de preparate.
Tiberiu Pfiszter
Tiberiu Pfiszter4 ani în urmă
Localul arată bine, are și terasă, o atmosferă plăcută.
Personalul este foarte amabil, iar servirea aș putea spune impecabilă; se vede că persoanlul are experiență, este foarte dedicat cliențului.
Mâncarea, din ce am încercat eu, este excelentă. O combinație interesantă de mâncăruri delicate cu un steak house adevărat. Spun steak house adevărat, pentru că nu veți mânca aici un mușchiuleț cu 3 feluri de piure, 4 sosuri și 3 ornamente. Pe partea de stake este la ordine simplitatea în farfurie. O porție zdravănă de carne (200-2390 g) alături de o garnitură și eventual un sos - eu am ales fără sos pentru a simți mai bibe carnea. Însă gustul și mai ales calitatea cărnii sunt de nota 10; se simte puțin lipsa unei felii de toast suc carne ca să absoarbă zeama, dar este un detaliu peste care se poate trece. Pe de altă parte supa de fructe de mare poate intra în categoria delicatețuri. Tot mare, dar cu un gust fin și o textură delicată. Plus un mic aperitiv din partea casei. Bravo!
Crina delia maraciuc
Crina delia maraciuc2 ani în urmă
Un restaurant cu mâncare excelenta și mult bun gust! Mulțumesc Ramonei care mereu e foarte amabila și atenta! Recomand cu încredere acest restaurant.
Locații recomandate