/Brasov/Restaurant

Pilvax

Strada Michael Weiss 16, Brașov 500031, România

Pilvax
Restaurant
4.6
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHVR+98 Brașov, România
+40 726 261 228
pilvax.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 13–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Denis Flueraru
Denis Flueraru2 ani în urmă
Obisnuiam sa mananc destul de mult aici acum aproape 3 ani. Am revenit de curand pentru a lua masa, dar calitatea bauturii si mancarii au lasat de dorit total. In schimb, personalul a fost amabil.
Gheorghe Dimitrie
Gheorghe Dimitrie2 ani în urmă
Mâncarea este medie/mediocră dar zgârceala porțiilor este ce m-a deranjat cel mai mult. Mi s-a pus mai putin de jumătate de bol de supă gulaș…
Servirea bună
Sinziana Belu-Gyorgy
Sinziana Belu-Gyorgy2 ani în urmă
Un restaurant dragut, curat si cu o locatie ultracentrala. Preturi decente raportat la calitate si zona. Bucatarie cu specific maghiar, adica o mancare destul de consistenta in stil traditional. Exista si cateva feluri pentru vegetarieni. Merita incercat.
Nicolae Seceleanu
Nicolae Seceleanu2 ani în urmă
Un mic restaurant cu mult stil estetic și surprinzător design în un loc așa de limitat. Mâncare tradițională ardelenească revăzută în stil modern și adusă la nivelul bucătăriilor de înalt nivel din Europa. Nu uitați să serviți și un desert o să fiți plăcut surprinși. Ar fi meritat o stea in plus.
Alice Timofte
Alice Timofte2 ani în urmă
O stea e prea mult, am venit special pentru goulash, m am inselat, o zeama cu carne tare iar portia extrem de mica. Oare mureati daca mai puneati un polonic? Papricas foarte slab faina cruda.. Cand am intrebat de ce e portia de gulas asa mica ni s-a raspuns ca "la ei se vine de pofta nu de foame"?!?

Va rog mult daca cititi acest review scrieti in meniu gulas interpretat faceti de rusine felul de mancare.

Ps : Nu mai vin niciodata
Daniela Cristian
Daniela Cristian2 ani în urmă
Mâncarea este bună, însă nu are foarte multe feluri de mâncare. Servirea a fost foarte bună. Este un restaurant micuț cu o atmosferă călduroasă.

- Am oferit 3 stele pentru că încă nu m-a surprins încât sa-i ofer 4 sau 5 stele. Cu siguranță voi mai merge și dacă îmi schimb părerea voi oferi altă recenzie.
Elena Mila
Elena Mila2 ani în urmă
Fiind prima data cand am fost aici, am fost placut impresionati de amabilitatea celor de la restaurant, felul in care domnul care ne-a servit ne-a ajutat sa ne alegem vinul potrivit, atmosfera si nu in ultimul rand, mancarea. Felurile de mancare au fost gustoase, satioase, te duc cu gandul la o mancare buna din copilarie, insa cu un iz de fine dining. Este fix ceea ce cautam pentru aceasta cina. A fost minunat si vom reveni cu siguranta.
Adi Rosu
Adi Rosu2 ani în urmă
Recomand cu căldură, un loc deosebit unde se mănâncă extraordinar de bine, cu un meniu variat de foarte bună calitate, restaurant cochet. O sa revin cu siguranță
Locații recomandate