/Bucuresti/Psihiatru

Psiholog Bucuresti Constantin Cornea

Strada Soldat Neagu Florea nr 7, București 020186, România

Psiholog Bucuresti Constantin Cornea
Psihiatru
4.1
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F462+QW București, România
+40 740 845 199
psiholog-bucuresti-constantin-cornea.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniela Popescu
Daniela Popescu2 ani în urmă
Un om profesionist care a fost alaturi de cate ori am avut nevoie ! Multumesc mult ! Recomand tuturor !
Ana Cercel
Ana Cercel2 ani în urmă
Multumesc pentru toate solutiile oferite , m-au ajutat mult . Mult succes in continuare si felicitari pentru implicare !
Elena Maftei
Elena Maftei4 ani în urmă
Profesionist, recomand cu încredere!
Va va ajuta sa depășiți etapele grele!
Valentin Aioanei
Valentin Aioanei4 ani în urmă
Are perfecta dreptate in ceea ce spune
Silvia Dutu
Silvia Dutu5 ani în urmă
Multumesc pentru ajutorul oferit intr-o perioada dificila pentru mine! Este persoana care te poate face sa simti ca renasti!
And I
And I6 ani în urmă
da verdicte foarte dure si rapide. ori e genial, ori se pripeste
Alexandru Miu
Alexandru Miu6 ani în urmă
un bagator de seama care se crede priceput la toate
Constantin B.
Constantin B.2 ani în urmă
O oaza de intelepciunea intr-o mare zbuciumata de nebunii!

Dl. Cornea este pentru persoanele un pic mai dotate cognitiv decat fatalaii si pitipoancele cu orientari de extrema stanga care se jignesc usor cand sunt contestati pe opinii si comportamente reprobabile, si am cautat multi teologi, duhovnici si psihoterapeuti ca sa gasesc pe cineva la nivelul meu pe pamant, pana am dat de dl. Cornea.

Are o judecata precisa si chibzuita, are rabdare sa astepte in tacere ca sa iti formezi argumentele, si are o cultura generala variata. Isi da interesul si judeca constant proband afirmatiile. Localizeaza punctele sensibile in teoria interlocutorului, intr-un mod precis si pune intrebari de incercare pertinente ca sa descopere rationamentele patologice, nu bate campii. Da Andi, omul e geniu! Da Alexandru Miu, omul are o cultura generala vasta pe istorie, legislatie, politica, filozofie si religie (probabil si alte domenii). E stapan pe sine, ceva ce vreau sa invat si eu sa fiu, petru ca asta defineste un barbat adevarat!
Eu asta am inteles cand v-am citit recenzile negative care defapt mi l-au recomandat si realitatea mi-a confirmat intuitia. Vroiam psihoterapeut barbat!

Imi cautam un mentor sa ma tempereze, sa imi incerce doctrinele, ca sa nu ajung la nebuni sau sa fac ceva radical cum ma temeam, pentru ca eram "scapat din mana" oricui, ajungand si la nebuni. Nu vad duhovnic ortodox mai intelept ca dl. Cornea, toti imi pareau oricum impostori si la calcaiul broastei, neversati in Scriptura si indisponibili, iar pastorii imi pareau redusi cognitiv sau cumparati politic de NATO.

Si omul asta face si terapie de cuplu, ceea ce mi se pare super. Ar putea s-o ajute pe iubita mea sa ma inteleaga cum sa se comporte cu mine, fara sa ma emasculez eu spre convenienta societatii si a femeii produse intr-ansa, ceva ce n-as vedea niciodata un mirean sa poata face.
Locații recomandate